Hvordan å åpne OHC dekselet av en Honda gressklipper

January 7

Jevnlig vedlikehold til Honda gressklipper som oljeskift, rengjøring luftfilteret og endre tennpluggen hjelper for å holde din klipperen kjører for fjellpigg effektiv. Normalt er det ikke nødvendig å utføre store arbeid, spesielt på th OHC modeller. Noen ganger kan imidlertid være nødvendig å justere den ventil avstanden på en eldre enhet. Justere ventilene er ikke en stor oppgave, men krever noen demontering av klipperen. Åpne OHC forsiden av en Honda klipperen inkluderer fjerne toppdekselet til den øvre sikre bolter av ventilen dekselet.

Instruksjoner

•Trekk tennpluggen ledningen fra toppen av tennpluggen på Honda klipperen. Tennpluggen er mellom toppen av OHC ventilen dekselet og klipperen dekselet.

Finne seks skruene som holder de dekker til klipperen. Det er to foran og to bak og på hver side. Fjern skruene med en mutter sjåfør. Sakte Løft dekselet av motoren, og la den rekyl mot håndtaket. Starter tau rekyl vil holde dekselet ut av veien.

•Fjern fire skruene som fester sølv OHC dekselet gressklipper med en socket skiftenøkkel. Skyv en sparkel mellom dekselet og motor, og skille dekselet fra motoren.

Tips og advarsler

  • Noen OHC deksler er på siden av klipperen motoren i stedet for foran. Uansett, ventilen dekselet har store "OHV" eller "OHC" stemplet inn i trekket.