Hvordan å åpne et ødelagt dørhåndtak

February 23

Hvordan å åpne et ødelagt dørhåndtak

En ødelagt dørhåndtak kan være et reelt problem, spesielt når det låser på egen hånd og kan ikke åpnes. Dette problemet er spesielt ille hvis knotten på en innside dør, siden det stopper deg fra å komme inn i rommet uten å klatre gjennom et vindu. Du kan alltid bryte ned døren og kjøpe en ny. Men før du går alle ut, prøve å fjerne det ødelagte knott en gang for alle og erstatte den før den kan forårsake flere problemer.

Instruksjoner

•La smør kniv mellom døra og døren rammen om lag 3 inches over knotten hvis du ikke på siden av døren der de to skruene holder knotten til døren er utsatt. Skyv til kniven treff døren bolten, og skyv kniven og fungerer det å skyve bolten tilbake ut av døren jamb å åpne døren.

•Skru to skruene hvis du er på den siden av døren, med en cross-tip skrutrekker. Dette vil forårsake knotten på din side av døren for å komme ut. Knotten på den andre siden av døren er ikke lenger tilknyttet, heller, så det vil være løs og til slutt vil falle av. Se innsiden dørhåndtak hullet og Finn låsemekanismen. Legg merke til hullet i lang stykke metall.

•Stick skrutrekker i hullet og vri det med klokken. Du må legge press mot høyre. Dette utløses låsen og døren åpnes.

•Fjern to skruene som holder platen av bolten stikker ut på siden av døren, med en cross-tip skrutrekker. Ta ut alle biter av låsemekanismen og erstatte hele dørhåndtak.