Hvor vanskelig er det å ta vare på en Inground basseng?

October 6

Vedlikehold av en inground basseng er ikke fysisk taxing, men det vil kreve flere timer av din tid hver uke til å sikre et rent, trygt miljø for svømming. Du må også investere i riktig utstyr å holde bassenget i god stand.

Kjemikalier

En av de viktigste oppgavene inground basseng omsorg gjør at vannet er renset og kjemikalier er balansert. Hvis du bruker bassenget mye, anbefales det du sjekke pH og klor nivåene hver to til tre dager. Sjekke for total alkalitet og kalsium kan gjøres ukentlig.

Rengjøring

Avhengig av bassengets sted, ville du nød å feilfri bassenget minst en gang i uken. Nettet er nødvendig å samle avfall og blader. Et vakuum vil bidra til å holde bunnen og sidene rent.

Utstyr omsorg

Periodiske sjekker alle stiger, rekkverk og stupebrett må utføres for å sikre sikkerhet. Rengjør og sjekk at pumpen og filteret hver uke.

Sesongmessige vedlikehold

Hvis bassenget brukes bare sesongmessig, må du lukke bassenget for vinteren, som innebærer koble pumpen og filter, fjerne og rense alle forsyninger og deler og dekker bassenget.

Vedlikeholdskostnader

Factoring i pris kan hjelpe deg å avgjøre om du finner det vanskelig eller lett å ta vare på en inground basseng. Gjør din egen ukentlige vedlikehold i generelt, profesjonell pool rengjøringsmidler koste så mye som fire ganger hva du vil bruke.