Hvor tykk skal innbruddstyv vindu Film?

July 23

Vurdér behovet

Sikkerhet vindu film tendens til området fra 4 mil til 15 mil. Målingen refererer til tykkelsen på laget av plast, polyester eller annet materiale som gjør opp filmen. Høyere teller, som 15 mil, er vanligvis ment å beskytte mot katastrofer så alvorlig som bomb eksplosjonene og oversvømmelser. For et hus opptatt primært med personlig sikkerhet er det ikke nødvendig å gå noe tykkere enn 6 mil.

Vurdere kostnader

Seks-mil vinduet filmen koster 20 prosent til 50 prosent mer per kvadratfot enn 4 mil, men det tilbyr også overlegen UV ray beskyttelse. Hvis du har sensitive dokumenter eller eiendeler som kan bli skadet av solen, ekstra denne beskyttelse kan være fordelaktig. Både 4 mil og 6 mil kan ha flere anti-vandalisme egenskaper for en svak økning i kostnader. Disse tilleggene gjør det enkelt å tørke av spraymaling og andre typer graffiti.

Bunnlinjen

For huseiere som ønsker for å forbedre sikkerheten til deres eiendom med vindu film, er det mest kostnadseffektive valget 4 mil eller 6 mil. Enten vil sikre eiendommen fra de fleste innbrudd forsøk.