Hvor tykk er Sheetrock skal være veggene?

October 2

Hvor tykk er Sheetrock skal være veggene?

Sheetrock brukes til en rekke bygging formål, vanligvis på innsiden av strukturer. Den kan brukes for vegger og tak, samt andre typer konstruksjon som skillevegger. Sheetrock kalles også "gips", og disse begrepene brukes om hverandre. Om sheetrock kommer i mange tykkelser, bare noen få brukes universelt for bygging av vegger.

Om Sheetrock

Sheetrock er et byggemateriale laget av komprimert ark av gips som mellom ark. Sheetrock er merkenavnet på gipsplater laget av USG Corporation. Sheetrock erstattet bruken av gips for bolig overflater fordi det er mindre kostbart og lettere å installere. Gjør-det-yourselfers trenger ikke å gjøre rotete arbeidet på bruk gips, heller må lære teknikker for riktig gips program.

Sheetrock tykkelser

Vanligvis sheetrock kommer i 4 fot med 8-fots ark, om andre størrelser er tilgjengelig. Sheetrock kommer i en rekke tykkelser for ulike bruksområder. Mest er brukte 3/8-tommers, 1/2-tommers og 5/8-tommers tykkelser. Spesielle typer sheetrock, slik som brannhemmende materiale, er vanligvis 5/8 tommer tykk. Tykkelser så små som 1/4 tommers kan brukes til spesielle formål. Denne typen tynn sheetrock er ofte lagt over eksisterende vegger for å opprette en ny overflate.

Sheetrock veggene

De mest brukte tykkelsen på sheetrock brukes for vegger er 1/2-tommers størrelse. Hvilken square kant brukes slik at kantene kan sammenføyes tett. Spesielle typer sheetrock for vegger eksisterer, for eksempel isolerende gips rom som ikke varme tilstrekkelig eller vannbestandig gips for bruk i rom som ser mye fuktighet, som kjøkken og bad. Men andre typer sheetrock er tilgjengelig, slik som høy kvalitet Wallboard AS og konisk kanten gips, disse er ofte brukt på tak.

Installasjon av Sheetrock på vegger

Sheetrock installeres på innramming materialet som utgjør innerveggstrukturen. Panelene er spikret til treramme slats. Gips spiker har en ringmerket eller piggete skaft. Gips skruene er også tilgjengelig, som er ligner på plater skruer. Linjene mellom panelene er deretter teipet for å lage sammenhengende overflate. Den sheetrock og leddene er deretter dekket med gips sammensatte til en glatt og jevn plan. Sammensatt er da lov tørke ordentlig før grunning og maleri til den ønskede fargen.