Hvor tykk er 18-Gauge metallplater?

March 16

Hvor tykk er 18-Gauge metallplater?

Et materiale gauge anses ofte å være tykkelsen på materialet. Metallgjenstander, inkludert wire, metall, rør og sprøyte nåler, kategoriseres etter deres målere. Metallplater målere er ikke universelt standardiserte. Avhengig av det smalsporede systemet brukt til å klassifisere materialet og sammensetningen av materialet, ha to ark av metall med samme tykkelse ulike instrumenter.

Vanlige Gauge målesystemer

Tre vanlige målenheter brukes til å klassifisere måleren av metallprodukter. Brown og skarpe måling, også kjent som the American Wire måling, brukes for metaller som aluminium og messing. Normalspor produsenter måler tykkelsen på de vanligste typene av stål som brukes i produksjon, inkludert tradisjonelle stål, rustfritt stål og galvanisert stål. Birmingham måleren, hovedsakelig brukes i Storbritannia, brukes til å måle en rekke metaller, spesielt de som er laget i strimler eller rør.

Faktorer som bestemmer målestokken på metallplater

Når du sammenligner to ark av compositionally identiske metall, er deres måleinstrumenter basert på tykkelser på arkene. Derimot kan to ark av metall med samme tykkelse, men forskjellige komposisjoner klassifisert som har ulike instrumenter. Avhengig av det smalsporede systemet brukt av produsenten, kan metallplater måleren også vurdere faktorer som vekt i pounds av 1 kvadratfot sheeting materialet og materialet strekkfasthet.

Metallplater Gauge diagrammer i USA

Normalspor produsenter, mest brukt i USA, utviklet seg fra amerikanske normalspor, som ble utviklet i 1893. USA standard oppretter relative ensartet metallplater produsenter og leverandører. Standardisert måleren metallplater forbrukeren vite, innenfor et lite område av feil, egenskaper-vekt, tykkelse og strikkefasthet-materialet blir kjøpt.

Tykkelsen på 18-Gauge metallplater

Bruke tabellen produsenter normalspor, er tykkelsen på 18-gauge mild stål metallplater.0478 tomme tykk. Tykkelsen på en 18-gauge aluminium ark er.0403 tommer. Tykkelsen på en 18-gauge rustfritt stål-ark er.0516 tommer.