Hvor tørr jeg en madrass som fikk regnet på?

June 4

Vannskader kan forårsake mange problemer som veksten av mold flekker og svekkelsen av madrass materialer. Mens flom skadet kan madrasser, inkludert de som bli det meste neddykket i vann, ofte ikke repareres; madrasser som få regnet på kan vanligvis tørket og gjenbrukes. Nøkkelen å tørke en våt madrass er å begynne tørkeprosessen så snart som mulig.

Første tørking

Fjerne ark, madrass pads eller dekker. Tørke ned madrassen med store fille eller klut. Hvis mulig, sett madrassen utenfor i solen til tørk. Hvis du ikke kan plassere madrassen utenfor, plasser madrassen i et rom med nok plass som du kan støtte madrassen opp på siden. Plasser fans på begge sider av madrassen å hjelpe den tørker raskt. Det er best å starte første tørking innen 24 timer etter eksponering for regn.

Desinfeksjon

Tørk av skitt eller støv. Bland sammen en del rubbing alkohol og en del vann i en bøtte. Nyt en stor fille i blandingen og klem ut overflødig væske. Tørk hele madrassen med solution huske å få alle sidene. Hvis fille blir for tørr, dypp den tilbake i rengjøringsmiddel.

Siste tørking

Sted madrassen tilbake utenfor eller støttet opp i ditt hjem. Plasser fans rundt madrassen og tillate madrassen å fullstendig tørke. Fans vil hjelpe tørke madrassen raskere. Sette en ny madrass dekselet eller pad på madrassen.

Problemer

Vurdere kaster en madrass som har vært gjennomvåt på grunn av flom eller en lengre tidsperiode i regnet. Vann kan få dypt inne madrassen og skade fjærer, ramme og polstring. Mold kan starte vokse etter eksponering for vann. Selv om overflaten ser tørr og ren, kanskje ikke innsiden av madrassen.