Hvor store er klatring roser?

June 26

Hvor store er klatring roser?

Klatring roser har lang canes som er opplært til å vokse på systemer som trær, trellises, bueganger eller gjerder. Varianter som det noen gang-blomstrende delikat rosa Cecile Brunner vokser til 20 til 30 fot i høyden, men mange klatring roser er 8-15 fot høy. Klatring roser har ikke tentakler som knytte til deres systemer. De avhengige forsiktig trening og plast bånd til opprette deres oppadgående vekst mønstrene. Klatrere er også brukt som hekker og gjerdet grenser.

Vekst vaner

Lang canes klatring roser er noen ganger opplært til arch i stedet for å hvile på systemer. Når deres lang canes tillates å bue på bakken er de nyttig som en blomstrende bunndekkende. Hver steg bare rot eller plante etiketten gir sitt område. Sombreuil er en gammel hage Rose introdusert i 1850 og anbefalt av American Rose samfunnet som en av de enkleste gamle rosene vokse. Det er en klatring te rose som gir hvite blomster rikelig på energisk canes som strekker seg til 20 fot.

Klatrere

Klatring form av den velkjente isfjellet floribunda rose er dekket med massene av ren hvit semi doble blomster våren. Den har en lys honning duft og er en kontinuerlig bloomer hele sesongen. Constance Spry er en engelsk klatring rose som vokser 10 til 18 fot i høyden. De rosa blomstene er store, dobbel petaled, cup-formet blomstrer med en sterk myrra duft. Blomstene har 80 eller mer kronbladene på hver blomst. Lyse er en klassisk lyse røde klatring rose med klynger av små, semi dobbel cupped blomster og mørke, blanke blader. Den vokser 10 til 15 fot høy.

Ramblers

Ramblers er energisk klatring roser som blomstrer en gang i året og blomst i overflod. De fleste ramblers er veldig duftende. Darlow's Enigma når 10 til 12 fot i høyde og har semi doble blomster som åpen flate vise gule sentre. Deres rike, søte duften er merkbar fra 10 fot. Dette er en veldig sykdom-motstandsdyktig rose som vinter hardfør USDA sone 4. Andre klatring steg ramblers inkluderer tyske sorten tilgjengelig som Super Dorothy og kongens rubiner, med sine ruby rød gammeldags blooms. Klatring rambler roser brukes ofte til å dekke små bygninger eller en hytte døråpning.

Beskjæring

Beskjæring klatring roser holder deres høyde under kontroll og bidrar anlegget produsere blomstrer hvert år. Blomstene canes som fremkom fra bunnen av anlegget året. Eldre canes er kuttet tilbake til jord nivå, opplæring nyere canes pilar, gitter eller døråpningen. Gamle hagen roser krever mindre beskjæring enn nye hybrider. Fjerne skadet grener og former til ønsket vekst er tilstrekkelig. Klatring roser som nå 20 til 30 fot lang renskes innimellom for å tillate lys og luft sirkulasjon i tett veksten.