Hvor stor får Lucky bambus?

August 2

Hvor stor får Lucky bambus?

Lucky bambus (Dracaena) er en enkel plante å vokse i hjemmet eller på kontoret, og kan bli ganske store, avhengig av variasjon. Anlegget brukes ofte i feng shui ordninger og er en asiatisk symbol på hell. Anlegget er preget av sine nakne grener i lang, tynn blader. Bladene vokser opp til én tomme i måneden og endres senere i delen av anlegget stilken så fortsette sin vekst. Noen varianter har attraktive, stripete blader, noe som gir verket en skjør, tropiske utseende.

Hvor stor får Lucky bambus

Hvis du ikke kutt stilkene av lucky bambus anlegget, det vil vokse og kan nå opp til 10 fot høye. Dette er et lite vedlikehold anlegg og ikke engang trenger jord eller gjødsel som det vokser fint i destillert eller renset vann. Hvis du holder din plante i vann, må du gi den et flytende gjødsel hver par måneder for å sikre lang levetid. Så lenge du flytter det til større beholdere når roten masse blir for stor, vil den fortsette å trives. Når veksten av lucky bambus anlegget ved å kutte viktigste stammen og beskjæring lateral greinene som de blir for lang. Hvis du ønsker en mindre plante, prøve miniatyr lucky bambus (Dracaena sanderana). Dette anlegget stammer i Kamerun og vokser bare 3 fot høy, har finger-store stammer.

Trening Lucky bambus

Tog din lucky bambus til dekorative figurer av ledninger stilkene åopprette vinkler eller bøyd, svingete figurer. Fleksibel stilken vokser i form det blir tvunget til å anta. Overføre lucky bambus ved klipping bunnen av et blad som har utviklet seg til en stilk og plassere det i destillert vann, der det snart utvikler røtter.

Beste voksende forhold

Lucky bambus krever ikke direkte sollys og passer perfekt for et innemiljø med lav belysning. Plassere lucky bambus anlegget hvor som helst på kontoret eller hjemme, og det vil snart begynne å vokse og spre, tar på figuren du trene den til å oppnå.

Lucky bambus informasjon

Lucky bambus stammer i Asia og har vært brukt i feng shui praksis i over 5000 år. Det er antatt å bringe god lykke, velstand, helse og kjærlighet til sin vokter. Anlegget har nylig blitt populære i vestlig kultur og hjem omgivelser.