Hvor stor bør Footings være for min dekk?

March 24

Hvor stor bør Footings være for min dekk?

En kortstokk er som noen struktur, i at det må støttes av en stiftelse som sitter på en stabil overflate. Dekk generelt har ikke så mye vertikale belastning eller vekt som et hus, og så de støttes med innlegg. Dekk innlegg, som alle foundation system, sitte på footings på eller i jord under dekk er. Størrelse og type dekk fotfeste du trenger, avhenger av størrelsen på dekk, grunnforhold hvor du bor og din lokale byggforskrifter.

Fot grunnleggende

Dekk footings vekten av strukturen, hindre det bosetting og skiftende og heve dekket av bakken å hindre fuktskader og tre råtne. Betingelsen jord bestemmer typen og størrelsen for dekk fotfeste. For eksempel, påvirker dybden der bakken fryser om vinteren, kjent som frost linjen, hvor dypt fotfeste må være. Dekk fot må utvide minst 6 inches under frost linjen. Kaldt klima har en lavere frost linje i jord, noen ganger 4 fot eller mer i dybden, slik at dekk fotfeste kan være så dypt som 6 fot. Solid jord innhold uten mye sand eller steiner krever vanligvis dekk fot 6 til 8 inches tykke og 12 til 16 inches bredt.

Typer dekk fot

Dekk fot er vanligvis i form av helles betong eller precast form. Helles betong footings i områder med en grunne frost linje krever et hull som er 12 inches tvers og 8 inches dyp med grus base. Hvis du bor i et kaldere klima med en dypere frost-linje, kan det hende du bedre bruk forhåndslagde tube former for fotfeste, som er opptil 12 fot i dybden og 8 inches bredt. Lysere dekk med mindre loddrett belastning og stabil jord innhold bare krever bruk av precast dekk pirene, som vanligvis er konisk fra en 6-tommers base til hakk toppen av ca 4 inches som holder dekk innlegget.

Pier og fot typer

Større dekk, eller de som sitter på mindre stabil jord typer, kan støttes med en kombinasjon av en brygge og et fotfeste. Én består av en runde fotfeste knyttet til sylindriske brygge med armeringsstål. Basert på minimum dimensjonene for dekk fot, blir fotfeste 12 til 16 inches i diameter og 6 til 8 inches tykke. Denne typen dekk fot gir et meget solid støtte for dekk innlegg og vil motstå bosetting og skiftende.

Lokale koder

Du må få byggetillatelse uansett hvilken type kortstokk du bestemme. Dette ville være et godt tidspunkt å snakke med din lokal kode politimyndigheter å finne ut hva slags dekk fotfeste du kan bruke. De vil også fortelle deg hvor stor fotfestet dekk må være å tilfredsstille the bygningen koder.