Hvor stor av en septiktank trenger jeg?

September 26

En septiktank samler inn og behandler eliminerer husholdning kloakk og avløpsvann. Septisk systemene brukes vanligvis i områder der det er ingen tilgang til en kloakk linje. En riktig utformet, installert og vedlikeholdt septiktank kan gi effektiv behandling av avløp for flere tiår, om ikke lenger.

Hva er komponentene i en septiktank?

Vasker, toaletter og rør er mer opplagt og synlige komponentene i en septiktank. Andre, mindre opplagt, delene er septiktank, en distribusjon boks og en leach-feltet. Septiktank dimensjoner er vanligvis 4 1/2 fot bred 8 fot lang av 6 fot høy.

Hvordan fungerer en septiktank?

I septiktank, bakterier bryte ned menneskelig avfall komponentene i vann, gasser og ufordøyd faste stoffer. Slutten produkter, unntatt ufordøyd faste stoffer, er deretter utskrevet til septisk systemet avløpet feltet (også kalt en leach eller absorpsjon) som ligger også på eiendommen. Bafflene tanken hindre avskum og slam fra passerer ut av tanken; gasser er ventilert gjennom avløp ventilen systemet. Væske renner fra tanken i en distribusjon boks hvor det drenerer gjennom perforerte rørene i et leach felt. Undrained slam venstre i bunnen av tanken må regelmessig pumpet ut og avhendet.

Hvor stor av en septiktank trenger jeg?

Riktig størrelse for en home septiktank er basert på antall rom i et hus. Antall soverom vanligvis bestemmer hvor mange avfall og mengden avfall som må håndteres. Minimum tank kravet er som følger: hjem med null til to soverom - 750 gallons; hjem med tre soverom - 1000 gallons; hus med fire soverom - 1250 gallons; hus med fem eller flere soverom - 1500 gallon. For hvert ekstra soverom, legge 250 gallons størrelsen på akvariet. Vær oppmerksom som en søppeltømming teller som et ekstra soverom. Så, en fire-roms hjem med en søppeltømming ville kreve en 1500 gallon tank.