Hvor stor av en beholder å plante en agurk anlegg i

March 11

Hvor stor av en beholder å plante en agurk anlegg i

Skarpe, kjølig Agurker er en sommeren favoritt smaken av agurk høstet frisk fra hagen er enda bedre. Økende agurker kan virke som en umulighet for leilighet bolig eller uten hage, men mange agurk varianter er godt egnet for dyrking av beholderen. Plante agurker i beste beholderen, gir vann og sollys og du har deilig agurker i et par måneder.

Agurker for Container voksende

Selv om full-size Agurker er noen ganger dyrket i en patio beholder, er de fleste gartnere mer vellykket økende dverg agurker med vinstokker som strekker seg mellom 18 og 36 inches, avhengig av variasjon. Kompakt veksten av dverg Agurker er begrenset til beholderen uten viltvoksende i nærområdet. Dverg agurker inkluderer Spacemaster, Patio Pik, Bush Baby, Arkansas lite blad og Bush Pickle Hybrid.

Beholdere

Minimumsstørrelsen for beholder vokser er en 1 gallon container, som er egnet for voksende en dverg agurk anlegget. En 2 gallon beholderen er stor nok til å vokse to dverg planter. Som regel finne en gallon beholder plass for hver plante. En stor container med minst én drenering hull i bunnen er egnet for dyrking av agurker. Bruk for eksempel en stor bøtte, en bushel kurv eller et stort plast badekar. Store presset papir planting beholdere er relativt billig på hagesenter.

Forbereder beholderen

En lett soilless plante blanding er passende for plante agurker i beholdere, planting blandingen drenerer godt, men har nok fuktighet og næring til å støtte planter. Soilless plante blandinger består vanligvis av en blanding av organisk materiale som torv moss, kompost, vermikulitt eller perlite. Vann blandingen dagen før planting, deretter Tillat beholderen renne over natten, som agurk frø er best plantet potting blanding som er fuktig, men ikke våt. Bland generell, tid-utgivelsen gjødsel godt inn i treplanting blandingen på planting tid. Se pakningen for bestemte priser avhengig av størrelsen på beholderen.

Planting agurk frø

Plante om fire eller fem agurk frø i en 1 gallon container eller fem til åtte agurk frø i en 2 - eller 3-gallon beholder. Ekstra frø er plantet i tilfelle noen av frø ikke spire. Seedlings er tynnet senere. Plass frøene jevnt i beholderen, og dekk frøene med 1/2 til 1 tomme jord. Se frøet pakken for spesifikke anbefalinger, som planting dybde og avstand fra varierer litt avhengig av frø.

Omsorg

Plass beholderen der agurkene er utsatt for sterkt sollys hele dagen. Vann plante blandingen umiddelbart etter planting, deretter fortsette å holde jorda jevnt fuktig. Sjekk slangeagurker daglig, som jord tørker raskt i beholdere, spesielt i varme, tørre vær. Ikke vann så mye at jorden er gjennomvåt, men ikke tillater jord å bli helt tørt. Tynn slangeagurker når seedlings er 2 til 3 inches høy. Fjerne den svakeste seedlings og la en rekke planter passer beholder. Selv om de fleste dverg agurker ikke utvikle lang vinstokker trenger støtte, må du installere et lite espalier hvis vinstokker trenger støtte.