Hvor Salt påvirker betong?

April 3

Hvor Salt påvirker betong?

Relativt lett installasjon av betong gjør det et godt valg for innkjørsler, gangstier og andre faste bakken gulvbelegg. Hvis du bor i et område hvor frost og is gjør konkrete farlig om vinteren, er du kjent med bruk av de-icing salter. Disse salter føre en rekke effekter til betongen de brukes til.

Vannabsorpsjon

Salt får isen og frost å smelte. Langsom utgivelsen av fuktighet fra smeltende is absorberes av betongen. Betong absorberer stadig fuktighet på grunn av sin porøs karakter. Lave vintertemperaturer føre vannet til refreeze mens fanget i betongen. Salt også tiltrekker mer vann, fører til mettet betong. De-Icing salter inneholder mineraler som magnesium og kalsium legge til sine issmelting evner, men noen av disse mineralene etsende på betong.

Avskalling

Når vannet absorberes av betongen re fryser, sprekker og chips oppstår i materiale (en prosess kjent som avskalling), sier Hottmann konstruksjon. Selv om du ikke ser denne skade på overflaten av betongen, finner skarpe kanter på din Snøskuffe noen svakheter skjult under toppen av betongen. Det er avgjørende å holde vannet av din betong når temperaturen er lav. Egenskapene etsende og vann-tiltrekke salt gjør det en dårlig valg for de-icing betong fordi is å samle og smelter det.

Typer

Noen typer de-icing salt har mindre av en skadelig effekt på betong. Magnesiumklorid er en vanlig salt brukes for hjem de-icing, men det produserer verste etsende skader, ifølge Iowa Center for transport forskning og utdanning. Veisalt er også skadelig. Hvis du må bruke de-icing salter, vanlig natriumklorid, felles bordsalt, får minst korrosjon. Du må fortsatt beskytte betongen på noen måte av frysing skade, men.

Beskyttelse

Betong må cure helt før frysing, så støpe frisk tidlig nok i høst det har 30 dager etter tørking før den første frosten. Legge rett tetningsmasse til det ferdige betong produktet beskytter det også mot skade fra både vannabsorpsjon og korrosjon. Se etter en tetningsmasse som inneholder parafin eller silisium. Disse ingrediensene at betongen til å puste og slipp fuktighet som absorberer gjennom bakken.