Hvor raskt vokser en Tulip poppel?

September 8

Tulip poppel trær, ofte kalt gul poppel for den store tulipan-liknende blomst, er ikke en del av tulip familien hele. Fordi treet vokser ganske raskt, bruker de fleste mennesker den som en privat skjermen i landskapsarbeid. Ikke bare er treet lett gjenkjennelige med de store blomstrer nær toppen av treet, stammen har en lett identifiserbare oppreist bagasjerommet.

Hastighet

Vekst av treet i det første året kan variere sterkt, notater webområdet University of Wisconsin utvidelse, fra noen få centimeter til en fot; treet begynner ikke å vokse til sitt andre år. 5 år gammel, mange tulip poplene nå 10 til 18 fot høy, og ofte nå 50 fot høye ved 11 år gammel.

Alder

Tulip poplene bor vanligvis mellom 200 til 250 år, men noen trær kan leve opp til 300 år under de rette forholdene. Mens de fleste trær nå 100-150 fot på modenhet, noen tulip poppel vokse opp til 200 fot høy. Treet er utsatt for sterke vinder, forårsaker tømmerstokken å bryte åpne falne trær solhimlingen, slik at nye trær å få nødvendig sollys å vokse i skogen.

Beliggenhet

Tulip poppel vokser hovedsakelig i den østlige delen av USA Treet kan tilpasse seg en rekke jord typer, selv om treet foretrekker å vokse i bekker og i loamy jord hvor jorden er moderat fuktig men godt drenering, notater webområdet University of Wisconsin forlengelsen. Klima synes ikke å være et problem for tulip poppel treet, siden temperaturene varierer sterkt mellom nordøst og sørøstlige USA

Betraktninger

Fordi treet vokser høye, er det upraktisk å bruke i de fleste tettbygde strøk som en privat skjermen, fordi det ville raskt dverg et hus. I stedet bruk tulip poplene som en skjerm eller fokuspunkt på store deler av eiendommen som rommer masse hurtigvoksende treet.

Bruker

Ikke bare gjør tulip poppel treet en utmerket privat skjermen på grunn av sin raske vekst og bred spre grenene, men størrelsen på treet fungerer bra for bruk i kommersielle industrien. Løvtre brukes ofte til utforming hus og møbelindustri.