Hvor raskt vokser en lilla kappe Locust Tree?

June 8

Den lilla kappe locust (Robinia ambigua) er et løvtre brukt i landskapet plantings. Treet er kjent for mørke blader med ny vekst viser en lilla farge. Høsten blir løvverk til en attraktiv gulaktig farge. Treet produserer rosa blomster klynger opptil 8 inches lang våren. Lilla kappe locust består av en kombinasjon av relativt rask vekst og god levetid, noe som gjør det attraktivt for huseiere.

Vekst

Den lilla kappe locust vokser med en hastighet på mellom 2 og 3 fot per sesong under ideelle forhold. Treet opprettholder en heller rund form når det vokser utover frøplante stadier og danner et komprimert tre vokser på en enkelt rett bagasjerommet.

Ideelle vekstforhold

Den lilla kappe locust er hardføre US Department of Agriculture sonen 3, noe som gjør det til et alternativ for gartnere selv i det nordlige USA. Treet foretrekker full Søn men tåler begrenset skyggen og vokser i en rekke grunnforhold, inkludert alkaliske og surt. Det også vokser godt under våte og tørre forhold.

Eldre størrelse

Den lilla kappe locust modnes til mellom 40 og 50 fot høy. Tree vekstrate og modenhet er omtrent det samme for de tre felles kultivarene. Decaisneana, Idahoensis og lilla kappe viser de samme grunnleggende trekkene som mer generell planter.

Levetid

Den lilla kappe locust kan leve lenge 150 år ideelle forhold. Treet gjør lider fra roten råte og bladlus problemer, som kan forkorte treets potensielle levetiden.