Hvor ofte skal jeg vanne en potteplante gråtende fikentreet?

September 24

Hvis du har noen gang sett en liten treet med en flettet koffert på kontoret til lege, tannlege eller forsikringsagent, var det sannsynligvis en gråtende fikentreet. Kjent ved sitt latinske navn som Ficus benjamina, dette treet trives innendørs i potter fylt med mose eller lys jord, og produserer skinnende grønne blader som når opp til 3 inches lang. Riktig vanning av gråtende fikentreet vil holde den sunn og ser sitt beste.

Vanning

Gråt fiken reagere best å vanne som oppstår når treet har tørket ut litt, men ikke for mye å resultere i skade. Tiden mellom vanning vil variere avhengig av temperatur og luftfuktighet i ditt område. Når de øverste 2 inches av jord føler tørre, er det tid til vann. Dette betyr at roten ballen bevart noe fuktighet fra dypere deler av jord, men det vil bli kjørt ut snart hvis du ikke vann igjen.

Type vann

Fiken foretrekker romtemperatur vann, så ikke bruk kaldt vann fra kjøleskap eller en kald trykk. Hvis du ikke kan bruke romtemperatur vann, er lunken fortsatt bedre enn kulde, som kan sjokkere røttene. Du kan vann anlegget med vann fra springen så lenge det ikke er filtrert gjennom en kalkfilteret eller lignende. Myknet vann har i hovedsak alle mineraler strippet fra det som er bra for din familie, men vil ikke dra av treet.

Hvordan vann

Vann fig fra bunnen av anlegget for å unngå vann sitter på bladene og stammen. Hell vann i fig's potten til overflødig vann begynner å løpe fra drenering hullene i planting potten. Stoppe vanning og vente mens overmålet vann starter. Deretter tømme ut skuffen eller bolle må fange overflødig vann, slik at jorda ikke sitter inne overflødig vann.

Vanning problemer

Både over - og under-vanning kan forårsake gråtende fikentreet slippe blader, som på et mindre eller unge tre kan være ødeleggende for utseendet på treet. Leaf fall kan også skyldes Plutselige forandringer i temperatur, så sørg for at du bruker romtemperatur vann. Over vannet bladene blir også gult og kan lide av rot råtne, hvilke resultater når røttene sitter i vann for lenge. Under-vanning din Ficus kan resultere i wilting bladene også.