Hvor ofte øst Cottonwood treet slippe frø?

August 14

Et hurtigvoksende løvtre, legger så mye en 5 fot vekst årlig, den østlige cottonwood (Populus deltoides) er innfødt til et bredt expanse av temperert sentrale Nord-Amerika. Shorter-Lived enn andre løvtre trær, opprinnelig samme område, østlige cottonwood vil modnes til 150 til 200 fot høy, blant de høyeste arter øst Rocky Mountains. Cottonwood trær blomstrer i tidlig til midten av våren og senere skur frøene over lang vinden, båret av hvite fibrøs dusker.

Tre kjønn

Østlige cottonwood trær er enten mann eller kvinne, basert på floral organer i sine blomster. Bare kvinnelige trær utvikle frø som er kaste senere. Mannlige blomster er rødlig og kraftigere i 3 - til 5-tommers lenge gende klynger kalt catkins. Pollen fra pollenbærere på mannlige blomstrer scatter i vinden. Grønnaktig kvinnelige blomster forekommer i catkins måler 6 til 12 inches lang. Når pollinated, kan en kvinnelig blomst gi 30 til 60 frø i en kapsel.

Frø spredning

Om to måneder etter cottonwood trær bloom, slipper luftige frø i vinden på spredning over landskapet. Progressiv utgivelsen av frø i luften kan vare så lenge som åtte uker på hvert tre. Blomstring og nedbryting av frø kan variere blant kvinnelige trær, så hvis flere trærne i et skogholt, de ikke kan nødvendig bloom og fell frø bomull på samme tid. I den nordlige delen av sitt naturlig utvalg slippe cottonwood trær frø fra juni til midten av juli, og fra mai til midten av juli lenger sør, lage en lengre "bomullsaktig snø" effekt til luft.

Frø beløp

Cottonwood trær kan begynne blomstring og produserer frø når som helst mellom fem og 10 år. Som treet aldre og oppnår mer størrelse og grener, øker blomster og frø eksponentielt. En moden kvinne treet kan gi mer enn 40 millioner frø årlig, ifølge USA Forest Service. Med slike store antall frø, kan lenge shedding perioden lage en effekt av flere avlinger frø. Når det ikke er mye vind, slippe frø nær treet, ofte ubemerket av mennesker. Vindfulle dager spredt over flere uker lage en at cottonwood treet lanserer frø i hendelser.

Økende innsikt

I en hagesetting anses østlige cottonwood trær ofte for å være rotete trær på grunn av frøene samt deres ekspansiv, vann-søker, fibrous rotsystem. Wild cottonwoods beholdes ofte på kantene av en billig windbreak, skjermen eller kilde av skyggen. For å unngå spredning av bomullsaktig frø, plante enten av de mannlige kultivarene "Nor påske" eller "Siouxland", som er overført av borekaks. Økende cottonwood fra frø fører til en ukjent anlegget kjønn til tre første blomstrer.