Hvor ofte jeg gjødsle hage med Miracle-Gro?

April 28

Hvor ofte jeg gjødsle hage med Miracle-Gro?

En av de viktigste aspektene av en blomst eller grønnsakshage mater planter til rett tid og på riktig måte. Miracle-Gro tilbyr et utvalg av gjødsel for fôring alle planter.

Årlig

Beste gjødsel tidsplanen for landskapsarbeid planter er minst en gang i året, ifølge Ohio State University forlengelsen. Dette øker ernæring i jord og gjør plantene til å fortsette å vokse.

Timing

Også ifølge Ohio State University forlengelsen er tidspunktet for gjødsel programmet svært viktig. Tjenesten forlengelsen anbefaler kringkasting gjødsel til høsten, gir planter et løft for spring vekst. Våren er den nest beste tiden for gjødsling en hage, som det hjelpemidler i sommeren vekst og blomstrende.

Grønnsakshage

Gartnere bruker gjødsel oftere for tunge matere som grønnsaker og roser. Grønnsakshager bør alltid starter med en startpakke gjødsel, og får en midtsommer fôring også. Roser kan kreve Miracle-Gro så ofte som en gang i måneden.

Tegn

Planter og blomster vil gi gartneren åpenbare tegn hvis de ikke får nok mat. Hvis planter er ikke vokser, Vis grønn, gul eller døende blader, ikke blomstrende eller er wilting, kan det være et tegn på at de trenger gjødsel.