Hvor ofte du vil kjøre en Pool Pump

June 13

Pumpen og filter system for et svømmebasseng er en avgjørende faktor i det generelle utseendet av vannet. Hvis et system er for liten til å skaffe tilstrekkelig filtration, den resulterende ineffektiviteten kan produsere skyet eller jolle ser vann. En correctlysized pumpe, men går vannet gjennom systemet og sender den tilbake til bassenget, filtrert, ren og klar for svømming.

Målinger

En basseng pumpe bør kjøre minst 12 timer i døgnet til omsetning eller filter, alt vannet i et basseng. Flere faktorer kan redusere tiden det tar å filtrere bassenget, hvorav ett er gallon bassenget. Hvor stor bassenget er bestemmer hvor raskt pumpe kan fullføre en full omsetning på alt vannet. Andre faktorer er størrelsen på slangene, eller PVC rør, som går til og fra bassenget, den pumpe hestekrefter, badebelastning og graden av vedlikehold bassenget mottar. Mest populære størrelse bassenget i landet har lenge vært en 24-fots runde over bakken pool. I en normal situasjon, som et eksempel, der pumpen er en 1-hestekrefter, badebelastning er gjennomsnittlig og vedlikehold utføres ukentlig bassenget har 13,550 galle og bruker 1 ½-tommers slanger til og fra bassenget. 1-hestekrefter pumpen kan slå over 75 gallons per minutt, som tilsvarer 4500 gallons per time. Del 4500 gallons per time i 13,550 gallons av bassenget, og svaret er lik fullført omsetningen i 3.01 timer. Derfor i denne vanlige situasjonen, i litt over 3 timer, pumpe og filteret systemet har helt filtrert hele pool.

Innstillinger

Noen mennesker foretrekker å kjøre sine pumper på dagtid fordi folk bruke bassenget på dagtid, og hvis en slange kobler eller trykkmåleren leser for høyt, noen kan gå inn og løse problemet. Andre pool eiere ikke foretrekker å høre filtersystemet kjører mens de prøver å slappe av i bassenget, slik at de kjører den etter svømming timer er. Imidlertid systemet kan være nær hus soverom windows, og det siste de ønsker er en støyende pumpe urovekkende sove hele natten. Årsakene til dagtid eller nattestid avhenger av individuelle hus og plasseringen av bassenget, men viktigste er at bassenget blir filtrert, uavhengig av når--under dag eller kveld.

24/7

Noen bassenget eiere snu sine pumper og filtrere systemer på i slutten av våren og kjøre den konstant gjennom hele sommeren. De slå den av etter Labor Day eller kulden kommer i sin del av landet. Disse systemene, utformet for å kjøre kontinuerlig, regn eller skinne, rommer sikkert disse heltid brukerne.