Hvor ofte du gjødsle Squash?

October 3

Squash er en sommeren grønnsaker, men vokser i en rekke varianter og kultivarer. Squash, patty pan, gresskar, gourds og crookneck alle falle i denne familien av curcurbits. Alle varianter av squash krever bestemte planting tider og forhold, skjønt, inkludert høyre jord og ernæring.

Sesongen

Squash planter er følsom for kulde, og bør gå inn i hagen da frost heiser og temperaturer varm. Plante alle varianter av squash i midspring for en Varmstart. Rave plantings gjennom midtsommer for en fortsatt vegetabilske innhøsting. University of Minnesota Extension nettsted notatene som squash gjør best med en start i 70 til 80 grader Fahrenheit.

Nettstedet og jord

Starte squash befruktning på plante med en rik, smuldrete og fuktig jord foundation. University of Minnesota Extension nettsiden anbefaler blander godt råtnet gjødsel eller kompost i Haven jord før planting, for å oppnå en rik og litt surt pH. Alltid plante squash i områder som får full sol og rask avløp, med god luftsirkulasjon, å fremme sunn vekst.

Gjødsel

Bland startpakke gjødsel til jord på plante å oppmuntre root utvikling i squash frøplante. Bland nitrogengjødsel som 45-0-0 eller 27-3-3 i jorden rundt hver plante i midten av sesongen når blomster begynner å utvikle. Denne gjødsel oppfordrer frukt utvikling og modning. Legger til flere kompost nå også, for å opprettholde jordkvalitet. Følg fabrikanten retningene i forhold til gjødsling, og vanne plantene etter du mate dem.

Harvest

Squash vokser i sommer og vinter varianter, og har forskjellige modenhet datoer basert på disse variasjonene. Sommer squash avlinger tidlig, når frukt er myk og saftig. Vinter squash avlinger i høst, når frukt har et hardt skall. Dette forskjellig gjør ikke påvirke gjødsel programmer, men kan påvirke sesonger timing. Alltid gjødsle squash planter per deres unike tidslinje i forhold til sesongen, som er basert på deres planting og modenhet datoer.