Hvor ofte bør du vaske Vinduer?

March 1

Vaske hjem Vinduer er en av aktivitetene de fleste huseiere som minst, og derfor ofte satt av. Men å ha feilfri vinduer gir hjemmet ditt utseende en rask løft og lar mer lys, kutte ned på energikostnader om vinteren. Den likeledes forhindrer opphoping av smuss, forlenge levetiden til windows og hindre deg fra å måtte erstatte dem før.

Grunnleggende hensyn

Hjem windows bør rengjøres minst to ganger i året. Hvis du bor i et område der det er en masse is og snø, men høy pollen teller, sterk storm og regn eller du er nær fabrikker som legger ut skitne utslipp, vaske vinduene hver 2-3 måneder. For å redusere på antall ganger du trenger å vaske hjem windows, vurdere å bytte til "selvrensende" windows, laget med titandioksid i overflaten under produksjon, men det påvirker ikke gjennomsiktighet. Når utsatt for solens stråler, starter titandioksid en kjemisk reaksjon som disintegrates organisk skitt som tre sap, pollen og insekter. Belegget også hindrer vann fra beading opp og sprer det i ark som sluse av løsnet rusk som en usynlig nal. Disse vinduene koster 10 til 20 prosent mer enn vanlige windows, men de trenger å bli renset halvparten så ofte.

Teknikker

Den beste måten å feilfri Vinduer er som profesjonelle, med en myk klut eller svamp å vaske og nal skylle. Bruk god nal, skjønt, og erstatte bladet ofte. Du kan ikke gjøre en god jobb hvis kanten av bladet blir nicked, skiver eller avrundet bruk. Bruke noen store bøtte for vask løsningen og omtrent en tsp. av oppvaskmiddel til et par gallons av vann. I varmt vær er det enklere å bruke kaldt vann, men hvis du trenger å vaske vinduer i nær frysepunktet eller under frysepunktet temperaturer, legge frontruten-vask løsning slik at vannet ikke fryser på glasset. Etter vask hvert vindu, bruke vannrett nal slag til å fjerne væske og tørk hele vinduskanten med en lofri klut. Vask av vindu er en nokså rett frem gjør det selv prosjekt, men hvis du er liten tid, mange selskaper tilbyr vinduet rengjøring tjenester til rimelige priser. Undersøk telefonkatalogens gule sider, lokale handelskammer eller Better Business Bureau for anbefalinger.