Hvor nær kan jeg plante et Cornus tre til huset mitt

March 13

Hvor nær kan jeg plante et Cornus tre til huset mitt

Blomstrende dogwoods blir ofte brukt som dekorative trær. Den største betraktningen når du bestemmer hvor nær å plante det huset er treet kalesjen bredden. Dogwood og modne størrelsen er betydelig bestemmende faktorer.

Jord pH

En noe mindre viktig faktor når treet avstand, men som bør vurderes, er jord pH. Cornus trær foretrekker en litt sur jord med en pH på 5,5-6. Nøytralitet alkalisk jord kan forårsake dogwoods å kjempe eller unnlater å trives. Selv om området jord tendens til å være syre, kan betong brukt i huset grunnlag forårsake nærliggende jord å være mer Basisk over tid. Har jord testet før investere penger og tid å plante en dogwood tre. Dette kan gjøres ved direktenummeret kontoret. Noen barnehager tilbyr denne tjenesten også.

Treet er kalesjen

Kalesjen av en dogwood treet kan bli ganske lang. Dette er den øverste delen av treet som også kalles kronen. Cornus florida er en vanlig plantet Cornus. Avhengig av sorten, kan det komme en moden høyde på 30 til 40 fot med en baldakin bredde på 30 fot. Et tre som kommer denne størrelsen skal plantes 15 til 20 fot fra et hus. Red Pygmy sorten er i den andre enden av spekteret størrelse. Den vokser sakte til en eldre høyde på 7 feet og baldakin bredde på bare 5 fot. Denne lille dogwood kan plantes 3 fot fra huset. Det er mange Cornus varianter mellom disse to ytterpunktene i størrelse med forskjellige vekst skjemaer. Cornus kousa "Weaver er Weeping" vokser til en eldre høyde og bredde på 10 fot med en gråtende form. Det bør plantes minst 5 fot fra huset.

Øya

Større blomstrende dogwoods er ofte plantet i midten av en øy-type anlagte området. Når plantet på denne måten av hjørnet av huset eller inne gården, vil treet gi landskapet rundt og skygge for hjemmet. Øya kan være bare 5 til 10 fot i diameter med en 5 - til 10-fots delen av plenen mellom øya og huset eller fremkanten av et fundament landskap. Vær forsiktig når du velger aksent planter å fylle i øya området rundt en Cornus. Trestrukturen grunne rot kan gjøre det nødvendig for busker å konkurrere for fuktighet og næringsstoffer, forårsaker en stressende situasjon for treet og busker.

Halvøya

En halvøya landskapet utforming er en annen måte å imøtekomme en Cornus. Dette gjøres ved å utvide et foundation landskap ut inn på tunet av hjørnet av et hus. Halvøya er vanligvis buet i gården som komma. Rutdan/Celestial sorten vokser til en høyde på 18 fot og bredde på 15 føtter. Det ville gjøre det bra i et 10 - til 15-foot halvøya landskap. Grenene av denne typen dogwood begynner ganske lavt på stammen, gir treet en nesten busk se.