Hvor mye verdi legger en kortstokk å en hjem?

December 15

Hvor mye verdi legger en kortstokk å en hjem?

Mange huseiere vurdere å legge en kortstokk til bakgården for en rekke årsaker. En grunn en kortstokk er et populært tillegg er at den legger til den samlede verdien av eiendommen. Men spørsmålet gjenstår om hvor mye verdt det legger til et hjem, og hvor mye av denne verdien er tjent inn når det gjelder tid å selge eiendommen. Svaret inneholder flere variabler.

Kvadratmeter

Dollaren mengden verdien en kortstokk legger til en eiendom er i direkte forhold til størrelsen og hvor mye plass det reduserer fra bakgården. Verdien er i øyet som ser.. Med andre ord, når det gjelder å selge, bestemmes verdiskapingen fra kortstokken ofte hvor en stand-bodied kjøper er villig til å bruke og verdien han ser i outdoor living plass. Generelt tilfører en kortstokk verdi til et hjem, men. Ifølge en hjem verdi rapport fra nøkkel Bank recoups et dekk tillegg minst 85 prosent av sin verdi når selge et hus.

Bygging og vedlikehold

Bare like viktig som byggematerialer og arbeid som går inn i et hus, bygging av dekk som en verdiøkende ideen kommer inn i bildet. Hvis en kortstokk er dårlig konstruert, detracts skadet eller utslitt, det fra den overordnede egenskapsverdien i stedet for å legge til det. Med andre ord, mer bygget solid dekk og jo bedre er det vedlikeholdt, bedre en selger er når det kommer til å se merverdi ved salg.

Pest hensyn

Dekk er også en heftig vedlikehold tillegg. Ikke bare har et hus flekken, sel og beskytte hennes dekk, men også hun må regelmessig inspisere det skader fra tre-ødelegge insekter som snekker maur og termitter. Tilstedeværelsen av en kortstokk legger til verdi sammenlagt, betyr eksistensen av tre-ødelegge insekter infesting et dekk potensielle angrep av huset. I slike tilfeller er en kortstokk en detractor fra hjemmet verdi i motsetning til en verdiskapende funksjon.

Kostnader

Installere en kortstokk er opp $100 per kvadratfot i 2011, ifølge MSN eiendomsmegling. Variasjonen i pris kommer fra prisforskjellen for byggearbeider i forskjellige områder, klima og kostnaden av materialer og arbeidskraft. Ifølge nøkkel Bank, gjennomsnittlig dekk koster $10,347 å bygge, men varierer avhengig av størrelsen og byggematerialer. Huseiere kan vanligvis få en fast kostnad fra en lokal entreprenør spesialiserer seg utendørs oppholdsområder mer spesifikke for sine ønsker og behov, men disse nettstedene tilbyr verdifull veiledning for å lage et budsjett.