Hvor mye vann trenger en Lisboa sitron i vinter?

March 15

Lisboa sitroner (sitrus limon «Lisboa») er et sjarmerende tillegg til hjemmet hage og dyrket i riktig forhold vil bære år etter år. De rette forholdene omfatter riktig vanning, som endres sesongmessig, og med veksten av treet. Selv om vanning tidsplanen ikke komplisert, kan uriktig vanning føre til døden.

Identifikasjon

Lisboa sitroner er medlemmer av sitrus slekten, hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 11. Som andre Citrus arter, kan de ha litt tornet grener. Deres voksaktig, eviggrønne blad gi tiltalende kontrast til sine lyse hvite blomster om vinteren og våren og deres store, gul frukt, som er mest merkbare sent vinteren. Lisboa sitrons primære fruktdannelsen skal skje sesongen er februar med en andre fruiting i mai.

Vinter vanning behov

Som de fleste planter trenger Lisboa sitroner mindre vann i vinter. Du kan bedømme hvor din lemon tree nødvendig ved å måle omtrent kalesjen av treet. Vanligvis sitroner trenger mer vann de eldre de er, og derfor Jo bredere de spre. De trenger også mer vann om varme, tørre sommeren enn om vinteren. En lemon tree med en 10-fots baldakin må mellom omtrent 2,5 og 3 gallons per dag mellom desember og februar, men vil trenger mer som 16,5 eller 17 gallons per dag i August. Vanning tabeller spesielt tilgjengelig for sitrus trær er tilgjengelig å hjelpe du beregner.

Vanning farene

Overwatering, spesielt om vinteren, bærer med seg farene som rot råtne og andre patogener som kan når angripe en våt eller skrantende treet. Holde seg til regelmessig basert på tiden av året, og ikke endre den. Trær foretrekker den grundig, sjeldne soakings som oppmuntrer dyp mater røtter til grunnvann. Hyppige, grunne Pottejorden som administreres av sprinklere oppfordrer røtter på toppen av jorda og er vanligvis tilstrekkelig.

Kultur

Sitroner vil vokse i en rekke jord. De er svært følsomme for plantevernmidler, men trenger å være kutte tilbake etter 12 år eller annet erstattet, som de vokser litt for weedily. Anlegget 25 fot fra hverandre eller annet produksjon vil lide. Ikke Opprett et trau rundt sitron treet. Dette vil bare legge til rot råtne og vil ikke hjelpe treet absorberer vann mer effektivt. I stedet, bygde jord opp noen inches rundt foten av treet for å sikre god drenering. Sitroner foretrekker full sol. Selv om de vil tåle litt skygge, vil de ikke frukt med mindre de får mellom seks og åtte timer med dagslys per dag.