Hvor mye vann til nye plantet busker?

November 13

Hvor mye vann til nye plantet busker?

Nye plantet busker krever ekstra forsiktighet så de kan acclimate og begynner å vokse i sitt nye miljø. Vanlig vanning holder din busk sunn og reduserer stress transplanting.

Frekvens

West Virginia University anbefaler vanning nylig plantet trær og busker en gang i uken for de første ett til to år av livet. Etter dette tidspunktet er de modne nok til å tåle sjeldnere vanning.

Beløp

Vann busk til jord blir mettet med væske. Hvis du har bygget en vanning ring ved å gjøre en vollgrav rundt busk, fylle vanning ringen til toppen for å vann den unge busken. Vannet siver langsomt til jord, mette den.

Betraktninger

Regnfull ganger, holde tilbake eller kutte ned på vanning siden busk blir naturlig vanning. I varmt vær krever nye plantet busker hyppigere vanning enn en gang i uken. For å sjekke om det er tid til vann, grave 8 inches ned i jorden ved hjelp av en spade. Hvis jorda der er tørr, er det tid til vann.

Klokkeslettet

Learn2Grow anbefaler vanning i morgen, når temperaturen er fortsatt kult. Når du vann om morgenen, siver vannet i jorden; vanning senere på dagen (spesielt på en varm dag) betyr at vannet kan fordampe før det seeps i.