Hvor mye vann har Mesquite treet behov?

May 15

Mesquite trær er en ørken tilpasset, tørke tolerant trær som kan overleve på mindre enn 12 inches med regn i året. Men i en anlagt hage situasjon, vil med mindre mesquite eksisterte på eiendommen til å begynne med, treet vokse mye raskere og ser bedre med supplerende vanning. Selv eksisterende trær, men sannsynligvis etablert nok ikke nødvendigvis krever mer vann, vil se bedre hvis du gir dem en drink i tider med tørke eller den varmeste delen av sommeren.

Metoder for å levere vann

Hvis din mesquite er allerede på et drypp system, mye av arbeidet er allerede gjort for deg, og det er bare timing. Hvis treet er ikke vanning systemet og du har en, kan du utvide systemet til å inkludere treet. Ellers du kan vann med en slangen, eller du kan vurdere å bruke passive regnvann høsting teknikker.

Drypp vanning systemet

Et mesquite tre på et drypp vanning systemet må en tidsplan som er tilstrekkelig for størrelsen på treet. Et lite tre, med en baldakin 6 fot diameter eller mindre, må fire timer vanning med tre 2 gallon per time emittere. Som treet vokser, vil du måtte legge mer produsentene og flytte dem lengre ut å matche baldakin størrelsen ettersom den utvides, om to emittere per 2 fot vannrett vekst. Du må også forlenge vanning tiden med to timer per 2 fot av vekst. Du bør vann din mesquite ukentlig under de varme månedene mai til September, og to ganger i måneden resten av året.

Vanning med slange

Hvis din tree ikke er på en vanning systemet, kan du legge ekstra vann med en slange. Du slangen kjøre jevn, men ikke så hardt at det går av og fra rotsonen. Slangen plasseres under baldakinen området, ikke ved foten av treet siden dvs hvor vann absorberende røttene ligger. La slangen kjøre til vannet soaks ned minst 3 til 5 fot. Flytte slangen rundt treet til vann i minst tre stedene. Bygge opp et reservoar rundt treet ved å bygge et godt med omkringliggende jord vil hjelpe, også. Kjøre slangen lengre og fylle opp godt, at vannet suge den dypt. Bruk samme timeplan som drypper systemet metode.

Passiv regnvann høsting

Hvis du har en regnrenner og downspout på hjemme, og det er i et område hvor lede regnvann til din mesquite er gjennomførbart, for all del dra nytte av gratis vann. Alt du trenger å gjøre er grave en kanal fra downspout og direkte vann til treet. Du vil at vannet å avta og vann treet, men sørg for at det fortsatt kan la hagen din så du ikke ender opp med å lage en demning og en flom.