Hvor mye vann har en majestet Palm trenger?

May 4

Ravenea rivularis, ofte referert til som majestet, har sine røtter i villmarka i Madagaskar. En tropisk plante, denne palmetre er følsom for miljøet, som betyr at en rekke faktorer kan påvirke fastsettelse av nøyaktig hvor mye vanning det trenger. Forsiktig observasjon av anlegget og svarene til vann er viktige deler av å bestemme riktig mengde vann å sørge for helse og velvære av majestet Palm.

Vurdere eget miljø

Arten overlevelse Commission, en internasjonal organisasjon dedikert til bevaring av naturressurser og dyreliv, har oppført denne Mangoky og Onilahy elvedal innfødt plante som blir utsatt for utryddelse siden 1997. Arten overlevelse kommisjonen forklarer at, som vokser i naturen, majestet håndflaten er funnet i "grunne stående vann, elvebredder og myrlendt dalen bunner." Fuktighet, varme somre og kjølige vintre majestet Palm innfødt land er faktorer som skal vurderes å bestemme riktig mengde vann for dette anlegget.

Utgangspunkt for vann må vurdering

Vanning en majestet Palm kan være vanskelig på grunn av antall faktorer vurderes å oppnå riktig mengde vann for en enkelt anlegg i det aktuelle miljøet er det å leve. Mengden av lys, temperatur, luftfuktighet, jordkvalitet, plante høyde og potten størrelsen er blant faktorene som kan påvirke den nødvendige mengden vann. Start med de generelle vanning instruksjonene for majestet håndflaten og se anlegget til å se hvordan det reagerer. Jord bør holdes fuktig, men ikke våt våt. Når toppen 2 inches jord føles tørr, Legg nok vann for å fukte 12 inches i godt drenert jord. Tillat ikke røtter å sitte i stående vann.

Tåke For fuktighet

Sprøyting majestet Palm planter med en vann herr kan bidra til å regulere hvor mye vann det er behov. Det bidrar også til å opprette fuktighet som det begjær. I tørt klima må palm være misted to ganger i uken. For et klima av gjennomsnittlig, ikke-tropiske fuktighet, en gang i uken bør være tilstrekkelig.

Observere og justere

Dette anlegget foretrekker delvis solen skygge, og en lett syrlig, godt drenert jord. Hvis disse betingelsene er oppfylt og majestet Palm fortsatt ikke er blomstrende, må mengden vann justeres gradvis for å finne riktig beløp. Hvis bladene blir brune på tips, kanskje anlegget mottar vannivå. Hvis tips er gulfarging, kan over-vanning være skyldige. Justere vann beløp gradvis, nøye observere og spore svar.