Hvor mye vann har en åtte fots Intex bassenget holder?

July 12

Hvor mye vann har en åtte fots Intex bassenget holder?

Intex er et selskap som lager svært holdbar aboveground bassengene konstruert av en tre-lags PVC-materiale. Av alle størrelser som Intex produserer, tilbyr de to alternativer som er 8 fot lang. Når du tar vare på bassenget, er det viktig å vite hvor mye vann den inneholder. Instruksjoner for å legge kjemikalier, avhenger av hvor mange galle av vann er i bassenget for riktig balanse og anvendelse.

8-av-27

8-fot-av-27-tommers bassenget ble utgitt av Intex mange år siden, og er ikke lenger tilgjengelig for kjøp fra nettstedet eller fra alle autoriserte forhandlere.

8-av-30

8-fot-av-30-tommers lett sette bassenget er den minste lett sette pool som Intex produserer. Det er et steg opp fra et plaskebasseng, og vil kreve kjemikalier og et filter for å holde rene. Ofte har filtrene bassengene som en pakke. Dette Intex bassenget kjøres fra $60 til $100 dollar på Amazon i juni 2011, med ulike mønstre tilgjengelig - for eksempel klar-visningen eller ocean reef. Bassenget har en 530 GPH pumpe som er mer enn nok for denne størrelsen. Dette bassenget er veldig lett å konfigurere. Bare Lukk bunnpluggen, blåse ringen og fyll.

Fylle

Når du fyller disse lett sette bassengene, anbefaler Intex bare fyller 80 prosent kapasitet. Dette er bare under der oppblåsbare ringen møter veggene i bassenget. Fylle bassenget videre kan plassere utilbørlig stress på veggene og sømmer, forårsaker dem til slutt å lekke. Det er avgjørende at disse bassengene er på en flat, jevn overflate mens fylt med vann. Hvis, når du fyller, vann går mer til side enn den andre, tømme bassenget og finne mer nivå å installere den. Skjev bassengene er usikre på grunn av økt press på den ene siden av bassenget. Den ekstra vekten av vannet føre veggen for å bøye seg utover, forårsaker skade på bassenget, egenskapen, eller du eller din familie.

Dybde

Eldre 8-fot-av-27-tommers bassengene på 80 prosent kapasitet være 20 inches dyp for å holde 523 gallons av vann. Den eldre 8 fot-x 30-Tommen fylt til 80 prosent kapasitet være 23 tommer dyp for å holde 568 gallons av vann. Bare 8-fots bassenget tilgjengelig fra Intex, modell nummer 56971EG, er de nyere 8-fot-x 30 Tommen. Når fylt riktig, dette bassenget er 23 tommer dyp og vil holde 639 gallons av vann. Det best tingen om Easy-settene bassenger, men er de ikke trenger å være fylt til kapasitet. Så lenge stikkontakt verdien er under vann, vil pumpen fungere riktig. Dette er utmerket for mindre barn som kan spille i bassenget.