Hvor mye vann en banan treet?

December 9

Hvor mye vann en banan treet?

Banan trær må regelmessig, dypt vann å vokse stort blader og lage velsmakende frukter. Faktisk bruker bladene opp mye vann. Det er en fin balanse mellom for lite og for mye, imidlertid. For mye kanne anledning treet for å dø. Bananer likeledes nød en fuktighet av minst 50 prosent. Tørr luft kan brenne bladene.

Sommer

Bananer trenger vann hver to til tre dager når været er varmt. Trær plantet i et litt mindre solrikt sted eller våtere jord må vann sjeldnere. En indikasjon på at det er tid for vann treet er når toppen 1/2 til 1 tomme jord føles tørre. I stedet for hyppige lys Pottejorden, banan trær må bli vannet sakte og dypt. Men de er utsatt for rot råtne og sitte ikke i stående vann.

Vinter

Vann er ikke så viktig om vinteren fordi bananer slutte å vokse når temperaturene slippe under 50 grader. Hver par uker er vanligvis tilstrekkelig. Så lenge de ikke er over vannet på denne tiden, bør bananplanten overleve fryser og frost. Bladene kan se døde fordi de brenne i den minste frosten. De kan holdes på treet å beskytte aksjer. Eventuelt kuttet bladene når vekstsesongen begynner hvis de ikke har allerede falt av.

Fuktighet i jorda

Banan planter trenger fuktighet, men de vokser best i godt drenering jord full av organisk materiale. Torv-baserte stoffer bo våt for lenge, og kan føre til råtnet røtter. Plantene vokser faktisk i en kaktus/palm blanding fordi de liker steinete, sandstrand, organisk jord. Mulch vil hjelpe jord beholde fuktighet og handle som gjødsel som det bryter ned. Spre 2 til 4 inches rundt foten av banan treet.

Befruktning

Bananer er vurdert tunge matere. De trenger en lett dose gjødsel hver gang du vann treet eller minst en gang i måneden. Den eneste gangen du ikke burde mate treet er når det er ingen aktive vekst. Bruke en balansert mat med en nitrogen/fosfor/kalium 8:10:8. En moden banan treet må så mye som 1 1/2 til 2 lbs. av gjødsel månedlig. Maten absorberer inn røttene best hvis det er spredt i en sirkel utvide 4 til 8 fot fra banan tømmerstokken. Vann befruktet området dypt å maten angi bakken.