Hvor mye vann bør jeg gi min hengende Impatiens plante?

August 3

Hvor mye vann bør jeg gi min hengende Impatiens plante?

Gartnere vokse hengende kurver av impatiens for forskjellige grunner. Noen gartnere har begrenset plass og hengende planter maksimerer det rommet; andre som innlemme kurver i deres hagearbeid ordningen trekke oppmerksomhet til visse områder eller for å fullføre et fargevalg. Mange impatiens varianter er forbedret for å tåle de bestemte forholdene for hengende kurver. Som alle impatiens er de vokser i hengende kurver følsomme for endringer i varme og vann.

Vanning Impatiens

Impatiens er en tørst plante. Sin jord bør konsekvent fuktig. Hengende planter trenger vann hver dag, avhengig av kurven og jord. Vann impatiens dypt, tillater vannet ut kurvens bunnen. Tømme vann fra en samling tallerkener under anlegget, som du vil akkumulert salter å vaske fra jord.

Overvåking kurver

Overvåke impatiens tett i dagene like etter du henger forteller deg hvor mye vann det er behov. Se for wilting blomster og planter, og trykk jord for å fastslå fuktighetsnivået. Hvis det føles tørr, vann den. Hvis du føler at det er tørke for fort, flytte kurven til et sted hvor det blir mindre sol.

Kurv plassering

Impatiens kan ikke tolerere mer enn en morgen av sollys uten blomstene blir skadet. Beskytte det fra ettermiddagssolen, som er varmere enn morgensolen. En kurv får mer sol tørker ut mer raskt og krever hyppig vanning.

Typen kurv

Type kurven til potten en hengende impatiens bidrar til hvor mye vann det er behov. Plast Potter holder vann bedre og holde jorda fuktigere enn terrakotta potter. Et annet alternativ er en wire kurv med fuktet, lang-blanke sphagnum mosen. Sphagnum mosen tendens til å holde fuktighet veldig godt)