Hvor mye torv Moss trenger jeg?

July 3

Hvor mye torv Moss trenger jeg?

Torv moss er medlem av sphagnum mosen familien, og denne store absorberende mose trives på myrlendte eiendom og lever av råtnende organisk materiale. Denne formen for mose brukes til hagebruk formål som er rik i organisk materiale. Siden torv moss er kunne holde opptil 20 ganger sin egen vekt i vann, er det vanlig i forbindelse med kompost som høy fuktighet hjelper støtte mikrobiell handlingen av kompost. Hvis du er interessert i å bruke torv moss i hagen din, må du bruke riktig mengde for maksimal effekt.

Etablerte plener

Bruke torv moss allerede etablert plener forbedrer helsen og utseendet på gresset. For en plen av alle størrelser, kan du legge til 1/2 tommers av torv moss til overflaten. Spre torv moss over gresset og vann med hagearbeid slange. Ikke gå på plenen i minst 48 timer så jorden er i stand til å absorbere torv moss.

Nye plener

Å etablere en ny plen kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du arbeider med jord mangler næringsstoffer. Sammen med velger høykvalitets gressfrø, legge torv moss forbedrer næringsstoffene i jorda og fremmer rask og sunn gress utvikling. Før du legger gressfrø til plenen, kontroller at bakken er nivå og eventuelle klumper. Spre riktig mengde frø ved å følge instruksjonene på gresset frø bag. Legg 1/4 tommers av torv moss til toppen av frø og bland frøene, torv moss og jord sammen av raking toppen 1/2 tommers jord med en standard hage rake. Vannet plenen minst to ganger per dag for tre uker.

Hager

Å legge til torv moss hager hjelper utvikle sterke og friske planter, men du må være forsiktig å ikke forstyrre eksisterende plante rot systemer når du legger til torv moss. Forsiktig legge 1 tomme av torv moss til toppen 6 inches jord ved manuelt grave i hagen og legge til torv moss med en hagearbeid spade. Denne prosessen kan være tidkrevende, men hvis du bruker en maskin for å dyrke jorden, kan du utilsiktet skade rotsystem. Hvis du legger torv moss til en hage uten noen etablerte planter, bruke en tiller å blande torv moss og jord sammen.

Fordeler

Bruke torv moss på plener eller hager forbedrer ikke bare disse utendørs områder, men også kvaliteten på jord. Legger til torv moss, du aerate tunge jord, forbedre spisemønster av kompost og beskytte jordsmonnet mot herding. Kanskje er en av de mest miljøvennlige fordelene med å bruke torv moss i din uteområder dens evne til å redusere vannforbruket. Torv moss bare slipper vann planter som de trenger det, og avlaster presset til å kontinuerlig vann planter på grunn av høy-drenering jord.