Hvor mye torv Moss for potet plante senger?

November 17

Hvor mye torv Moss for potet plante senger?

Poteter vokser over hele landet som rot avlinger, med hver plante kan slå ut 11 til 12 knoller. De vokser best i kjølig, nordlige USA, men alltid må lyse sol og masse varme å trives. Rot avlinger som poteter må løs, smuldrete og ekstremt rike jord å tillate ekspansjon og full vekst. Torv moss er en utmerket jord endring for poteter.

Potet vokser

Poteter starte best i kjølig vær, for kjølig temperatur etablering og tidlig høst. Disse er frost hardfør planter, men ikke trives i kaldt eller vått jord, så starte potet oppdateringen like før de siste frost. Stable våren plante med midt i sesongen og sen-potet kultivarer for en større, lengere potet innhøsting.

Planting sted

Plante poteter i nettsteder som tilbyr full sol, komplett, raskt drenering og masse voksende plass. Potet knoller råtne i stående vann og nekter å vokse i overfylte eller tett forhold. Ikke vokse poteter i jord som holdes tomater, paprika og auberginer, som brukte jord kan inneholde sopp og bakterier.

Plante jord

Poteter vokser best i løs, smuldrete jord som drenerer raskt og gir rot ekspansjon og tuber formasjon. Poteter er sulten planter og må rike, organisk endringer for ernæring. Dyrke jorda 8 til 10 inches i dybden og legge 4 til 5 inches av organisk materiale som torv moss å gi poteter næring og fuktighet støtte.

Potet plante

Grave furer 4 inches bredt og 3-1/2 til 4-1/2 inches dypt i jord endringer med torv moss. Endret jord over, under og rundt potetene innehar fuktighet og ernæring for rask etablering og vekst. Plante frø poteter på 9 til 12 inches i furer og dekke plantings med 1 tomme jord.