Hvor mye plass trenger jeg for en tønne i kjøleskap?

December 5

Hvor mye plass trenger jeg for en tønne i kjøleskap?

Hvis du planlegger en fest som inkluderer serverer fatøl eller er interessert i å holde en tønne på side for personlig bruk, er holde tønne i kjøleskap en enklere og færre griset alternativ enn glasur tønne overdimensjonert søppelskuret eller galvanisert metall kar. Avhengig av alderen av kjøleskapet, hvordan flyttbare hyllene er og hvor mye ledig plass, kan du velge ulike størrelse dunker å passe dine behov.

Tønne størrelser

Dunker er vanligvis tilgjengelig i to eller kvartal FAT eller tønne størrelser. En standard USA halv tønne er 16 inches bredt og 23 tommer høyt. Kvartal tønne størrelsen, også kalt en ponni tønne, har samme diameter som en halv tønne, men er bare 12 til 13 inches høy. Du må også finne størrelsen på keg coupler, som legger 6 til 8 inches til høyden på tønne og kontroller at det er god plass på alle sider av tønne la luftstrømmen fritt å holde innholdet kaldt. CO2 tanken som pumper øl har ca 6-tommers diameter og kan plasseres utenfor kjøleskapet hvis du er trangt om plassen.

Tønne kapasiteter

En halv tønne øl har 15 1/2 gallon, noe som tilsvarer syv tilfeller av 12-oz. bokser eller flasker øl. Hvis du serverer øl i 16-oz. kopper, ville denne størrelsen gi 124 deler. Hvis du velger et kvartal tønne, lik for tre og et halvt tilfeller av standard størrelse pakket øl, 7 3/4 gallons i tønne gir 62 16 oz. porsjoner.

Tønne alternativer

De siste årene, brennevin butikker og supermarkeder begynte å selge fatøl i enklere størrelser som opptar minimalt med plass i kjøleskap og enten krever ingen CO2 tanker eller komme med disponibel tanker. Øl baller, også kalt partiet baller, er konstruert av engangs plast og kommer i 5,2 gallon og 3,8 gallon størrelser, som gir 41.6 og 30,4 16 oz. porsjoner henholdsvis. Mini dunker er laget av resirkulerbar aluminium og hold 169 oz. (2 3/4 gallons) eller om nok øl å fylle 10 1/2 16 oz. kopper.

Tips og hint

Den enkleste måten å finne ut om en tønne passer i kjøleskapet er å få en tom tønne fra en brennevin forhandler og bringe det hjem til testing. Hvis du har en liten til moderat antall gjester på en fest, optisk for mini dunker eller partiet baller kan være mer praktisk og kostnadseffektiv siden ingen krever tilbake utstyr til butikken eller sette ned et depositum for utstyret.