Hvor mye plass trenger jeg for en himlingen?

November 16

Hengende tak gir gjør-det-yourselfers å opprette attraktive tak i områder som kan inneholde Rørleggertjenester linjer, oppvarming kanaler eller annet utstyr som er ofte funnet i kjelleren remodeling prosjekter. Himlingen grid-og-paneler systemer krever en viss klaring å montere rammene og sette panelene posisjon på rutenettet. Hvor mye plass du trenger for installasjonen bestemmes av brukes og fleksibiliteten i panelene.

Om suspenderte tak

En himlingen er et system av akustiske paneler som er satt inn en ramme som henger under naturlige taket i rommet. Det er ofte brukt i kjelleren remodeling prosjekter for å skjule overliggende utstyr som elektriske kanal eller avløp linjer. Hengende tak også forbedre akustikken i området. Paneler kommer i en rekke teksturer som passer din ønskede møbler. Installasjonen er enkel med noen vanlig verktøy.

Hvor mye plass som er nødvendig For hengende tak

Lokale byggforskrifter kan variere, men de fleste krever minimum 7 1/2-fots tak for tilstrekkelig klaring. Vanligvis må minst 4 inches mellom den gamle og nye tak å kunne vippe paneler på plass på nettet, ifølge oppussing ekspert Merle Henkenius av Popular Mechanics. En annen 2 inches kreves hvis du skal bruke drop-in, full-panel fluorescerende lys.

Installere en himlingen

Gjør-det-yourselfers skal først måle området som dekkes av den hengende tak nøye. Spesielt oppmerksom på størrelsen på merkelig formede alkover eller nisjer. Himlingen panelene kan være installert enten parallelt med korte dimensjonen av rommet eller vinkelrett kort dimensjonen. Denne beslutningen vil gi taket området et litt annet utseende avhengig av oppsettet av panelene. Skisse dimensjonene på millimeterpapir, utforme panelene slik at kantlinjene på hver side er selv. Bestemme hvor lys vil være og gi ledningene i de ønskte stedene. Deretter Installer veggen vinkelparentesene å holde rammen og henge suspensjon ledningene sikkert. Installer tvers tees og grensen krysset fliser på ledninger og panel lagt på plass.

Forholdsregler For installasjon

Kontroller at alt utstyr over taket er sikker og i god stand. Løse ledninger eller kanaler kan være en fare for himlingen systemer. Sjekk avløp lekkasjer som kan flekken og svekkes takpaneler. En av fordelene med hengende tak er at de kan fjernes for å få tilgang til utstyr over taket området. Erstatning i tilfelle skade er også enkel og praktisk. Hvis klarering er et problem, kan du foretrekker glassfiber takpaneler, som er mer fleksible for enklere installasjon.