Hvor mye piggtrådgjerde trenger jeg?

May 20

En av de første trinnene i et gjerde prosjekt bestemmer mengden rekvisita som trengs. Mengden av piggtråd som trengs for et gjerde prosjekt kan sammen i miles for større prosjekter. De flere trådene piggtråd brukte fungerer som en å faktor i forhold til et stoff gjerde som en vevd wire. Beregner nødvendig piggtråd er en enkel steg målinger og matematikk. Hardt arbeid begynner når du begynner å bygge gjerdet.

Måle beite

Måle gjerde eller omkretsen av beite. I større beite krever dette 100-fots bånd og to personer. Start på et hjørne av beite med den første personen gå til slutten av 100-fots målebåndet og plassere en innsats eller flagg på stedet. De to gå langs gjerdet til den andre personen, som hadde vært på hjørnet, når innsatsen. Den første personen plasserer en innsats. Den andre personen plukker opp innsatsbeløpet. Antall innsatsen bidrar til å bekrefte avstanden langs gjerdet.

Store enger

Store enger krever ikke faktiske mål. Hvis beite er vedlagt kvart delen av landet, 160 hektar, er hver side av beite 2,640 fot lang eller halv en mil lang.

Hvor mange tråder

Piggtråd gjerder inkluderer vanligvis tre til fem tråder. Hvis en firkantet innhegning omgir et beite på 1000 fot på hver side er omkretsen avstanden 4000 fot. En fem-strand gjerde for beite ville kreve 20.000 fot av piggtråd.

Hvor mange ruller

Beregne antall ruller av piggtråd ved å dele antall føtter av wire kreves av 1320 føttene av wire per roll. I dette tilfellet krever de 20.000 fot av wire kjøp av ca 15.25 ruller av piggtråd.