Hvor mye matjord trenger du for din gårdsplass?

November 25

Hvor mye matjord trenger du for din gårdsplass?

Når du kjøper matjord for en omfattende landskapsarbeid prosjektet, å vite hvor mye jord å kjøpe er en viktig del av får jobben gjort riktig og også på tidsplan. Jordsmonnet er vanligvis solgt av kubikk gården, eller bare en "tunet." Som oversettes til 27 kubikkfot jord i hver kubikkyard. For å beregne hvor mye matjord du trenger for landskapsarbeid prosjektet, vil du måtte planlegge, måle og beregne.

Måle

Mål området av verftet i kvadrat. Hvis det er uvanlig form, del det i mindre kvadrater og rektangler. Måle lengden og bredden av hver mindre område. Multiplisere lengde ganger bredden på totalen kvadrat fot hver mindre firkant eller et rektangel. Legg totalen kvadrat feet av alle de mindre delene sammen for å komme frem til den totale kvadratiske opptakene av verftet.

Formel

Dividere den totale kvadratiske opptakene av verftet med 12. Svaret på dette er hvor mange kubikkfot nødvendig å legge ned 1 tomme jord over hele området av verftet. En hage med 360 kvadrat feet krever 30 kubikkfot av jord å sette ned 1 tomme over.

For en 2-tommers laget

Multiplisere antall kubikkfot kreves for 1 tomme nye jord med antall 2. Svaret er antall kubikkfot jord bør du kjøpe. En hage med et areal på 360 kvadrat fot krever for eksempel 60 kubikkfot ekstra jord å heve jord hele gården 2 inches.

For et 6-tommers lag

Bruke figuren ankom formelen, multiplisere mengden av kubikkfot jord for å sette ned 1 tomme jord ved nummer 6, til å bestemme hvor mange kubikkfot ekstra jord måtte heve hele gården med 6 inches.