Hvor mye lys skal jeg gi en ananas plante?

July 5

Hvor mye lys skal jeg gi en ananas plante?

Økende ananas planter er en arbeidskraft over tid fordi anlegget ikke produsere sin første frukt i to år i gjennomsnitt. Disse plantene er tropiske og trives i varme klima med rikelig med sol. Ananas planter må absolutt ha tilgang til fullt sollys på daglig basis. Med riktig, beskyttelse og oppmerksomhet, kan en dedikert Gartner kunne vokse en ananas plante hvor som helst.

Sollys kreves

De fleste ananas planter dyrkes grønne og løvrike krone av en frukt. Det nye anlegget kan lett utvikle innendørs før den blir stor nok og må plantes utendørs. En potteplante plassert innendørs, holde anlegget av et vindu som mottar direkte sollys for mesteparten av dagen. Når plantet utenfor, vil anlegget blomstre i direkte sollys for minst åtte timer om dagen.

Ananas Essentials

Enn masse direkte sollys har en frisk ananas anlegget spesielle behov som noen plante. Nitrogen er et viktig mineral i anleggets jord å fremme større frukt vekst. Ananas raskt fryse og dø i frost forhold. Beskyttelse er ofte nødvendig å beskytte modning planter mot vaskebjørn, midd og roten råte.

Gjennomsnittlige ananas anlegget

Med en gjennomsnittlig høyde mellom to og fem fot høy har gartnere å gjøre masse plass til denne tornet plante. Lenge spisse bladene vokse utover og har skarpe spines på tips. Når en ananas plante blomster, vokser den dusinvis av små hvite blomster på en lang stamme. En ananas frukt er faktisk mange bær smeltet sammen til skjemaet ett større frukt.

Ananas verdensomspennende

Mens de fleste ananas arter stammer fra sentral- og Sør-Amerika, er en variasjon innfødt til Afrika. Introdusert ananas plantar trives i varme, snø-fri miljøer over hele verden, som Guam, Filippinene og Hawaii. Selv om det er enklere å vokse ananas planter i varme steder, kan de være dyrket i et drivhus.