Hvor mye linfrø bør legges til kylling Feed?

May 8

Hvor mye linfrø bør legges til kylling Feed?

Linfrø, også kjent som linfrø, har vunnet popularitet som et tilsetningsstoff fordi det er rikt på alpha linolenic acid, en plante-baserte omega-3 fettsyrer. Fordi en stor del av den ernæringsmessige verdien av maten kyllinger spiser overføres til eggene de lå, linfrø kan virke som en attraktiv supplement til både kommersielle Gårdbrukere og bakgård kylling eiere. Men må varsomhet praktiseres når legge linfrø kylling feed.

Omega-3 Fatty Acid

Omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for arytmi (unormal hjerteslag), som kan føre til plutselig død, samt redusere triglyseridnivåer, langsom vekst aterosklerotisk plakk og senke blodtrykket, ifølge American Heart Association. Omega-3 fettsyrer er en viktig del av et hjerte-sunt kosthold, men utenfor spise fisk to ganger i uken, kan det være vanskelig å konsumere den amerikanske hjertet foreninger anbefalte beløpet.

Linfrø

Linfrø er den flax planten som er dyrket i nordlige USA og sørlige Canada ætt. Disse små frø har enten en gule eller brune frø jakke som lett blir skadet. Linfrø er høy i fiber og blir svært klebrig når det er vått. Den inneholder også cyanid, som er utgitt i surt, fuktige forhold. Linfrø behandles imidlertid vanligvis med en høy temperatur som ødelegger enzymet nødvendig for utgivelsen av cyanid, gjengi det ufarlig.

Feed eller supplere

Egg-legging høner krever 17 til 19 prosent protein i deres feed å holde seg frisk under høy eggproduksjon. Selv om linfrø har tilstrekkelig har protein, ifølge F. H Katzer ved University of California, erstatte mer 3 prosent av fôret med linfrø blitt møtt med negative resultater som en mangel på passende vektøkning. Derfor er linfrø bedre som et supplement i stedet for en viktig matkilde.

hvor mye

Mennesker forbruker omega-3 fatty acid-rike egg mottar mer ernæringsmessige fordeler fra fôring kyllinger linfrø enn kyllinger seg mottak. For å øke omega-3 fettsyrer i høner egg, supplement opp til 10 prosent av fôret med linfrø. Du må legge linfrø daglig i minst tre uker før du ser resultater.