Hvor mye koster Yield banan Pepper anlegget har?

May 27

Hvor mye koster Yield banan Pepper anlegget har?

Banan paprika er funnet gjennom hager over hele USA. Lang, mellomstore pepper leveres i to varianter: varm og søt. Den varme er ofte merket ungarske varm voks pepper. Den søte versjonen har ingen varme, mens den varme er bare mildt varmt. Men er det lett å forvirre dem både i hagen og etter plukking, så vær forsiktig til notat som er plantet der, og plassere høstet frukt i separate kurver.

Banan Pepper fakta

Banan peppers er lett å vokse. De liker lettere, godt drenert jord med god befruktning. Banan pepper er uvanlig at det begynner gult grønt som de fleste paprika. Modnes slår de fra skarpe til dyp rød og smaken blir mye søtere. Banan paprika er ca 6 til 8 inches lang og hvor som helst fra 1/2 tommers til 1 1/2 tommers på bredeste. Kjøttet er tynn og frø bare delvis fylle pods.

Faktorer som påvirker avkastningen

Flere faktorer påvirker hvor godt en bananplanten gir. Riktig ernæring er nøkkelen. Over-gjødsling med nitrogen vil tvinge plantevekst men forlater lite energi for blomstrende og frukt produksjon. Som med de fleste fruktdannelsen skal skje paprika, er kalium viktig å sette frukt. Nighttime temperaturer som 75 grader Fahrenheit eller Dagtid temperaturer topping 90 grader ofte føre til blomster å slippe uten innstilling. Peppers trenger seks til åtte timer med sollys for å trives.

Høyest avkastning

Studier gjort i 2004 på Penn State College of Agricultural Sciences tyder på at den gjennomsnittlige avkastningen fra en "Skjønnhetskonkurranse" banan pepper anlegget skal 15-17 paprika per plante. Høgskolen plantet 36 planter med en totale avkastning av 580 paprika. Dette var høyest avkastning av hele rettssaken, som inkluderte dusinvis av varianter av ost paprika, pimentos, søt italienske paprika og cubanelles.

Høsting frukt

Banan paprika kan bare bære et begrenset antall frukt samtidig, og når en plante når denne grensen, setter ingen mer frukt. Plukke de første fruktene tidlig istedet for utleie seg modne gir rom for mer frukt å vokse. En kontinuerlig innhøsting av frukten før forfall vil gi den største avlingen. Når frost sesongen nærmer seg, kan gjenværende blomster bli plukket ut at anlegget for å legge all sin energi i modning siste fruktene.