Hvor mye koster uttrekkbar markiser?

February 4

Vanligvis har bedrifter og boliger som velger å legge til uttrekkbar markiser fasadene i bygninger dem tilpasset og installert av lokale forhandlere og leverandører. Typiske prosessen inkluderer en gratis konsultasjon for å skissere Fortelt stiler, materialer og tilgjengelige alternativer, etterfulgt av et bud for arbeidskraft og materialer. Siden det er så mange variabler, kan sterkt kostnadene varierer. Fleste uttrekkbar markiser koster mellom $1200 og $3500.

Prisstruktur

Standardprisen for en Fortelt er basert på spesifikasjoner som modell, bredde og i markisen projeksjon. Forbrukerne kan normalt velge sin foretrukne farge, mønster og stoff for deres trekkes tilbake markise uten ekstra kostnad. Lagt funksjoner kan også øke prisen i markisen.

Standard g. Velg

Enkelte Fortelt selskaper har sine produkter delt inn i to kategorier, standard og velg. Standardkategorien gir forbrukeren valget mellom to farger på vindusrammer og er det rimeligste alternativet. Velg gruppen inneholder vanligvis fire eller flere ramme farger å velge mellom. Både standard og velg Fortelt valg inkluderer vanligvis valg i en rekke designertekstiler, valances; installasjon isenkram og garanti sikringen vanligvis kommer uten ekstra kostnad.

Fortelt tilleggsprogrammer

Det er flere tilleggsfunksjoner tilgjengelig som kan gjøre i markisen enklere å betjene eller øke sin stabilitet. Legge til en enkel motor eliminerer behovet for hånden Spy. Motorer med fjernkontroller er også tilgjengelig, som er de med gear overstyrer at manuell drift i markisen i tilfelle strømbrudd eller en annen situasjon som gjengir Fortelt motoren ubrukelige. Motor valg legge vanligvis mellom $300 og $550 kostnadene i markisen. Mens tradisjonelle beslag er inkludert i grunnleggende Fortelt pakker, kan du legge en tak montering som gjør i markisen installerbare under overheng eller balkonger. Hvis i markisen installeres på taket, er spesielle braketter tilgjengelig for å sikre den. Monteringsalternativer vanligvis går mellom $100 og $420 ekstra.

Velge den beste trekkes tilbake markisen

Spør noen hvem har en Fortelt du liker egne i markisen kvalitet og verdi. Værforhold i ulike områder kan påvirke valget av rammer eller materialer. Temperatursvingninger, de rådende vind fart og hvor mye solskinn i regionen kan bestemme hvilke stiler og materialer er best for ditt hjem eller bedrift. Beware av budsjett Fortelt avtaler og sørg for leverandøren du leie for jobben er riktig lisensiert, og tilbyr en god garanti på materialer og installasjon. Vær oppmerksom på at markiser varierer avhengig av beliggenhet og økonomiske forhold.