Hvor mye koster regn Jatropha trenger Per år?

August 1

Jatropha (Jatropha curcas) er en stor løvbusk eller lite tre innfødt til Sør-Amerika. Treet er allment dyrket i tropiske regioner i verden for sine medisinske egenskaper og høye olje-innhold av frø. Jatropha har en rask vekst og har bestemt vekst. Dette inkluderer den minimale årlig nedbøren.

Nedbør krav

Jatropha er tørke-tolerant, med minimalt med vann krav, gitt sin dype rotsystem. Anlegget er i stand til å trives med 9-11 inches av nedbør per år, ifølge Food and Agriculture Organization av FN. Men er minst 39 til 59 inches av nedbør nødvendig for optimale blomst og frukt produksjon. Med mindre treet vokser i veldig godt drenert jord, mer enn 100 inches av nedbør gjør trærne utsatt for fungal sykdommer og påvirker rot vekst.

Nettstedet

Treet trives best i områder med full sol og kobles ikke også til skygge. Veksten er optimale i dyp, godt drenert og karbonisert leirjord eller sand med foretrukket pH varierer mellom 6.0 og 8,5. Jatropha vokser dårlig i vannfylte eller tung leire jord. Treet er tolerante av harde vekst forhold, tilpasse tørr, dårlig kvalitet jord og kjøpedyktig forlenge røtter selv gjennom berget. Produktivitet og avkastning er imidlertid ikke høyt under dårlige kulturelle forhold.

Olje-innhold

Jatropha frø er sannsynlig å inneholde 18.4 til 42.3 prosent olje. Olje-innhold er vanligvis 30 til 35 prosent. Den seedet kjernen inneholder de fleste olje, med 50 til 55 prosent i form av råolje fett og protein. Frøene er klar for innhøsting 90 dager etter blomstring, med modenhet angitt av gul-brun farge. Frukt er høstet i to måneder i erosjonen og hele året i områder med vått vær.

Tre beskrivelse

Jatropha har spre vekst vane med stubby kvister og en eldre høyde på opp til 19 fot. Kvister skille ut melaktig gul væske. Alternative blader er små og 2 til 15 inches lang. Gul blomstene er klokkeformet og følges av 1-½-tommen-lang kapsler med tre ventiler som inneholder svart avlang frø.