Hvor mye koster propan en hjem Standby Generator brenne?

November 28

Hvor mye koster propan en hjem Standby Generator brenne?

Avhengig av hvor du bor, kan hetebølger, monster snøstorm eller en rekke værforhold få deg strømbrudd for lenge og for ofte. System overbelastning og dårlig vedlikehold av det elektriske systemet kan også forårsake strømbrudd. Hvis du er bekymret for strømbrudd og vil unngå det, er en standby generator god backup plan. men å kjøre det er en viktig faktor.

Hva er en standby generator?

En standby generator er en som alltid er koblet til ditt hjem. Det ser ut og fungerer litt som en sentral klimaanlegget. Standby generatoren kjører på en motor som kan drevet av bensin, naturgass eller propan. Det er en automatisk overføringsbryter som bytter strøm fra normal husholdning elektrisitet til generatoren under et strømbrudd og skifter tilbake når strømmen er gjenopprettet.

Hvor mye propan?

Mengden av propan brukes avhenger av mengden elektrisitet brukes, eller belastningen som er satt på generatoren. Kostnaden er også avhengig av effektiviteten av generator og sine grenser. En moderat House, på noen generatorer kan du forvente å bruke en gallon eller flere time propan. Det er mye av variabler og få et realistisk anslag trenger du et installasjonsprogram til å sitere deg et anslag basert på hva du vil ha installert og behov.