Hvor mye koster Foundation reparasjon?

August 7

Hvor mye koster Foundation reparasjon?

Over tid, kan betong og stål grunnlaget for en bygning bli skadet av vekt påkjenninger, miljømessige skader eller ulykker. Stiftelsen skader er et alvorlig problem og må repareres umiddelbart. Avgjøre kostnaden for denne reparasjon er nødvendig før du starter arbeidet.

Kostnader

Kostnadene for stiftelsen reparasjon varierer avhengig av hvor mye skade. Svært små problemer, kan som en grunne sprekk mindre enn en fot i lengde, løses ved hus med de riktige verktøyene for mellom $100 og $300. Hvis skaden er lav til moderat, for eksempel flere sprekker eller vannskader buckling betong, kan kostnadene stige til mellom $1000 og $8000. For store skader må hele fundamentet repareres eller fjernes. Dette kan koste mellom $8,000 og $20.000.

Tegn og årsaker

Skrå områder som bør være flat er også viktige skiltene skal se etter sprekker i kjelleren og oppkjørselen betong er den mest åpenbare tegn, vann i hjemmet, buler i underetasjen. Dårlige jord og drenering forhold er de viktigste årsakene til stiftelsen problemer.

Prosedyre

Først må eiendommen skader vurderes gjennom en grundig undersøkelse. Sprekker og svake områder er merket, og en plan er dannet. Sprekker er reparert ved å fylle med betong og erstatte skadede stål. For store reparasjoner, kan eksisterende stiftelsen være brutt opp og fjernet, så en ny foundation er understøttet, eller installert i en dypere, mer stabil området under bygningen. Skråningen av stiftelsen kan også senkes ved å fylle i lave områder med jord for å heve dem.