Hvor mye koster en splittet Rail gjerde?

October 21

Hvor mye koster en splittet Rail gjerde?

En rustikk splittet rail gjerde er en av de enkleste tregjerde designene, og det er også en av de minst kostbare tre gjerdene å installere. Kostnaden for installere skigard varierer sterkt fra prosjekt til prosjekt, påvirket av faktorer, inkludert materialvalg, gjerde design detaljer, området, området du bor i, og selv tiden av året.

Materialer kostnader

For å fastslå hvor mange gjerdeseksjoner må, dele den totale perimeteren av området du er fekting, i fot av lengden på delt rails du planlegger å bruke. Typisk er mellom 8 og 11 fot lang, og du trenger to eller tre rails per delen hvis du konstruere en tradisjonell stolpe og rail gjerde. Du kan plassere mer enn tre vannrette rails - som alle som vil passe inn i kjedelig innlegg - i en post-og-rail oppsett, eller du kan bygge en sikksakk gjerde uten innlegg. Flere skinner du bruker, jo mer kostbare gjerdet vil være. Hvis din splittet rail gjerde er en stolpe og rail gjerde, trenger du en linje innlegg per delen av gjerdet, hjørne innlegg, og eventuelt slutten innlegg. Forvent å betale mellom $7 og $20 per lineær foten av gjerdet, avhengig av karakteren av tre du velger, for skinnene og innlegg.

Installasjonen kostnadene

Kostnaden av å ha et gjerde installert av en entreprenør varierer avhengig av størrelsen på jobben og lønnssats av installasjonsprogrammet. Noen montører lade ved lineær foten gjerde, forutsatt ingen uvanlige omstendigheter påvirke jobben; priser kan være så lavt som $5 per fot. Installasjon av en high-end gjerde design entreprenør, men kan koste så mye som $13 per fot. Hvis du installerer gjerdet selv, unngår du arbeidskostnader, men kan fortsatt oppstå installasjonsrelaterte kostnader som utleie avgifter for en post hull kvernen eller andre verktøy.

Oppgraderingsalternativer

Det rimeligste alternativet for en splittet rail gjerde inkluderer vanligvis innlegg og rails laget av en relativt lav kvalitet art av tre som furu, som er vanligvis behandles for å motstå råte og insekt skade. Dyrere karakterer av tre, som sedertre og redwood, er naturlig motstandsdyktig mot skade fra forfall og insekter. Størrelse og antall porter og maskinvaren, påvirker kostnadene for prosjektet.

Andre kostnader hensyn

Kostnaden for en splittet rail gjerde varierer mye fra sted til sted, og kostnaden for en bestemt gjerde kan også variere på et bestemt sted avhengig av sesongens påvirkninger på materialer markedet. Materialkostnader varierer etter region fordi noen treslag er lettere i enkelte områder og mindre tilgjengelig i andre, og Ap. prisene varierer regionalt også. Gjerde design har også en stor innvirkning på prosjektets totalkostnad; uregelmessig omkretsen figurer eller vesentlige endringer i skråningen på sikt av gjerdet kan gjøre gjerdet koster betydelig mer enn en rektangulær gjerde på flat mark, spesielt hvis du har installert profesjonelt.