Hvor mye koster det å installere en metall tak?

April 18

Hvor mye koster det å installere en metall tak?

For mange mennesker er den installasjon bekostning av metall tak en verdig investering. Med nye forbedringer i sin pålitelighet, sammen med forskjellige farger og stiler å velge mellom, er metall tak nå mer populær enn i tidligere tider.

Typer

Det finnes flere typer metall tak å velge mellom. Rustfritt stål tak er rust og korrosjon bevis. Hvis du foretrekker noe lett, besitte en taket aluminium denne kvaliteten. Kobber metall tak er også tilgjengelig, men de bærer en høyere prislapp enn andre materialer.

Fordeler

Mange fordeler inkluderer installasjon av metall tak. Stål er fullstendig resirkulerbare, som gjør den velegnet for miljømessig tenkende mennesker. En metall taket holder også opp godt mot elementene, for eksempel snø, is og hagl.

Kostnader

Kostnadene for å installere en metall tak kan variere etter plassering, derfor følgende prisene er basert på estimater gitt av et selskap i Massachusetts. Stål tårn har kjegleformet tak gjennomsnitt litt over $700 per 100 kvadrat fot av areal. Installasjon på en vanlig en-etasjes hus koster mellom $12.000 og $ 18 000.