Hvor mye koster det å ha tak erstattet?

October 31

Hvor mye koster det å ha tak erstattet?

Taket erstatning er vanligvis den dyreste remodeling jobben for et vanlig hjem. Vanligvis tak bare siste 20 til 25 år, selv om en alvorlig haglstorm kan garantere en tidlig erstatning. På tidspunktet for publisering, et lite hus rundt 1500 kvadrat fot og en vanlig pitched tak kan koste ca $8000 reparere, mens samme størrelse hjem med en bratt pitched tak kan koste $12,000. En 4000 kvadratfot hjem med et bratt tak og mange gables kan se en erstatning regning på over $ 40 000.

Høye kostnader

Taket erstatninger er arbeid og material omfattende. Det tar et mannskap på fem til seks erfarne medarbeidere å fullføre en vanlig tak over en to-dagers periode. Kostnadene inkluderer det rive-off rate for forrige taket, kostnadene for å frakte bort alle rusk og levering av og forsyninger for nye taket. I tillegg når det gamle taket er revet av, kan det være skade som ikke var synlig under eksamen. Dette vil koste ekstra å fikse. Skadet takrenner og soffits er ofte løst på denne tiden også.

Å få bud

Overbygg entreprenører bør være villig til å gi deg en gratis undersøkelse og anslag for nytt tak. Ikke Fortell dem at du kommer med det laveste budet, som er en feil uansett. Ofte vil en entreprenør underbid jobben bare for å få det og deretter bruke substandard materiale eller arbeid for å gjøre opp for forskjellen. Et hus som tar tid til å utdanne seg om hvordan tak er konstruert og hva det tar for å erstatte det vil alltid være i en bedre posisjon til å vurdere de ulike budene.

Tak inspeksjon

En entreprenør bør gå rundt taket se på selve jobben. Taket skal måles, og noen spesielle funksjoner, for eksempel arker eller antenne, som må gå av og erstattes bør bemerkes. Disse koster ekstra å gi. Gå taket vil bidra til å avdekke svampete flekker og andre områder som kan vise seg for å være problematisk i innfesting. Hvis entreprenøren ikke ønsker å komme på taket før han gir et bud, er det bedre å formidle sine tjenester.

DIY løsrive

Noen leverandører er villig til å arbeide med huseiere som ønsker å gjøre tåre av, eller fjerne gamle taket, selv. Dette kan spare flere tusen dollar på nytt tak, men bør bare gjøres av folk i veldig god form. Temperaturen på taket under en sommerdag kan overskride 100 grader Fahrenheit ganske raskt, og pitch på taket gjør det enkelt å miste balansen når du er i denne typen varme.