Hvor mye koster det å bygge en betong uteplass?

March 27

En patio område overgang fra hjemmet utendørs. Enten du ønsker en uteplass å nyte utendørs med venner eller se solnedgangen med partneren etter en lang dag, er en betong patio et verdifullt tillegg til din eiendom.

Størrelse

Betong patio er en stor utgiftspost faktor. Fra tidspunktet for publikasjonen, er en 200-square-foot betongplate priset mellom $1000 til $2000, ifølge kostnader Helper. For å ansette en entreprenør å bygge en mindre betong uteplass, forvente å betale minst $10 per kvadratfot på grunn av minimum reise, materiale og arbeid avgifter.

Typer

En vanlig helles og banet betong patio koster mindre å bygge enn en spesialtilpasset med farge eller tekstur lagt. Forvent å betale mellom $6 til $12 per kvadratfot for rene betong. Omvendt, egendefinerte betong terrasser vanligvis koster mellom $10 til $15 per kvadratfot, ifølge betong nettverk. Jo høyere prisen på egendefinerte terrasser er arbeidskraft og materialer kreves for å legge til farge, design, tekstur og kantlinjer.

Betraktninger

Ved å gjøre noen eller alle av bygningen prosjektet selv, kan du lagre tusenvis av dollar. Men hvis DIY er ikke din stil, før du ansetter en entreprenør til å bygge din gårdsplass, skaffe flere sitater. Kontroller at entreprenøren er forsikret og opplevd i bygningen terrasser og helle betong.