Hvor mye knust granitt trenger jeg for en murstein uteplass?

January 11

En murstein uteplass utvider outdoor living space for å legge til en klassisk element din gårdsplass. Dette gjør det selv-prosjektet er enkel å installere når du plasserer det over et fundament av knust stein og sand i stedet for mørtel. Når du bruker knust granitt for foundation, beregne beløpet du trenger basert på størrelsen på området, drenering forhold og forventet gående.

Måle området

For å beregne mengden av knust granitt nødvendig for foundation, måle lengden og bredden av området med et målebånd. Også mål vidden av din edge begrensninger og legge dette beløpet til hver side så grus grunnlaget går under kanting. Multiplisere total bredde og lengde til å finne kvadratmeterantallet.

Stiftelsen dybde

Knust granitt grunnlaget for en uteplass skal 3 til 6 inches dyp. Hvis området har dårlig drenering eller du forvente å transportere tungt utstyr over fortauet, velge en tykkere base for ekstra støtte. 6-tommers base er halvparten av 1 fot, multiplisere kvadratmeterantallet med 5 beregne mengden av knust granitt trengs i kubikkfot.

Konvertere

Knuste steiner er vanligvis solgt i kubikk yards. Konvertere mengden av knust granitt fra kubikkfot til kubikk yards ved med 27. Konto for potensielle søl eller små justeringer i størrelsen ved å legge til 5 prosent totalbeløpet. For eksempel for en 10-av-10-fots uteplass med en 6-inch-thick base, bestille 1.95 kubikk mål knust granitt.

Andre materialer

I tillegg knuste steiner trenger du en seng av grov grus sand. Skarp partiklene av sand opprette trekkraft under murstein som fester seg på plass. Sanden sengen bør være 1 til 1 1/2 inches tykke, men en del av sand naturlig faller gjennom smale sprekker mellom steiner.