Hvor mye kan du vokse i en 4' av 4' hevet Garden?

May 25

Hvor mye kan du vokse i en 4' av 4' hevet Garden?

Voksende din egen mat er mulig selv om du har begrenset plass. Med en metode som kalles "kvadrat-fots hagearbeid", kan du dyrke planter i en liten plass. Med denne metoden, kan en 4-av 4-fots tomten vokse nok grønnsaker for å mate fleste.

Konseptet

Konvensjonelle hagearbeid strenger planter ut i lange rekker. Det er stort mellomrom mellom planter. Kvadrat-fots hagearbeid grupper planter i små kvadrater i stedet for rader. Plantene er tett linjeavstand og bruke hver tomme av bakken.

Slik fungerer det

Sette negler hver fot i toppen av styret å lage hevet sengen. Bruk streng fra en spiker til en annen for å opprette et rutenett i hagen din 1-fots ruter. I en gitt firkant, plante samme type anlegg. Så snart de plantene ferdig produksjon, fjerne dem og plante en annen type anlegg.

Planter Per Square

Antall planter du putter i hver rute, avhenger av størrelsen på anlegget. Planter, for eksempel reddiker, vil vokse 16 per kvadratfot. Middels planter, for eksempel rødbeter, kan vokse ni per kvadratfot. Større planter, for eksempel leaf salat, kan vokse fire per kvadratfot. Større planter, for eksempel tomater, kan vokse en per kvadratfot. Plante blomster i henhold til samme prinsipp.