Hvor mye kaldt kan en Avocado ta?

October 2

Avokado som varme temperaturer og kan ikke tolerere fryser. Trær vokser i områder av verden med tropiske og subtropiske klima. De sannsynligvis stammer i Mexico og var allerede under dyrking fra Rio Grande til sentrale Peru da europeerne ankom i disse stedene. Fra Sør-Amerika, frukt spres til andre steder.

Grunnleggende

Det er tre "raser" eller arter avocado, Guatemala (Persea nubigena var. guatamalensis L. Wms.), meksikanske (s. Americana var. drymifolia Blake) og West Indian (s. Americana Mill. var. Americana). I tillegg finnes det hybrid avocado trær fra de artene. Avokado vokse kommersielt i USA i Hawaii, California, Texas, Florida og Puerto Rico. Avocado trær vil vokse i utgangspunktet alle typer godt drenert jord. Velg et solrikt sted minst 25 til 30 fot fra bygninger eller andre trær å unngå skyggelegging avokado.

Klima

De tre grunnleggende typene avocado trær har et litt forskjellige krav, noe som gjør dem mer egnet for visse områder av USA Den kalde-tolerant er West Indian typen, som krever en tropisk eller nær tropisk klima med høy luftfuktighet. Den vokser særlig i sørlige Florida i Collier og Miami-Dade, samt andre steder i Florida. Litt hardføre guatemalanske, som oppsto i subtropiske highland regioner i Sør-Amerika, har en middels kaldt toleranse og er godt egnet for miljøet i kystnære California. Men kan selv de kalde-tolerant variasjon, hvilken meksikanske, bare tåler temperaturer så lave som 20-årene. De fleste avokado vokst i California er meksikansk avokado.

Temperaturer

Ekte meksikansk avocado typer tåler temperaturer så lave som 25 grader F uten mye skade. Men tåler noen hybrid meksikanske typer kaldere temperaturer, med små trær kunne tåle temperaturer på 24 til 26 grader F og trær kan tolerere 18 til 26 grader F, avhengig av variasjon. Generelt, de mindre hardy guatemalanske type tåler temperaturer på 26 til 28 grader F når unge og 24 28 grader F når eldre. Minst hardfør West Indian type kan bare håndtere 28 til 30 grader F når unge og 25-30 grader F når eldre.

Egenskaper

Avocado trær er klassifisert som en evergreen, selv om de ofte kort løvene rundt de blomst før voksende nye blader. Den trær strekker seg fra 30 til 65 føtter, avhengig av variasjon. Den vest-indiske produserer avokado som veier ca 1 til 5 lbs. med en glatt læraktig hud. Frukten av guatemalanske avokado, med sine grove woody hud, veier 0,5-4 lbs. Men er meksikanske avokado mye mindre, ikke over 1 lb, med en glatt, papery hud. Frukt ikke modnes på treet, så du ikke trenger å plukke den samtidig. En moden avokado ferdig modning 3-8 dager etter du plukke den.